Planlæg jeres bryllup

planlæg bryllup Book Bryllupsband

Bryllupsplanlægning

Når I har truffet den skønne beslutning at blive gift, starter en rejse i drømmenes og realiteternes verden. Alle har forskellige ønsker og drømme til deres store dag og det er forbundet med en lang række valg for alle par at få præcis den dag, man øsnker sig.

Det kan være rigtig god idé at søge en masse inspiration sammen, så I begge ved, hvad jeres fælles mål er. Hvert år afholdes en række spændende og inspirerende bryllupsmesser, med massere af gode leverandører i forbindelse med bryllup. Her kan I i ro og mag lade jer inspirere af alle brylluppets facetter.

planlæg bryllup Book BryllupsBand

Tradition eller fornyelse

Bryllup er ofte forbundet med en lang række traditioner og konventioner. Der kan ofte ligge et ubevidst pres fra omverden om, hvad man bør og skal. Husk at det er jeres dag og at det er Jer, der bestemmer hvordan rammen skal udfyldes. Nogle traditioner ligger meget dybt den kollektive bevidsthed, som f.eks. at jeres venner kaster med ris, når I går ud af kirken eller rådhuset. Det samme gælder brudevalsen og at gommen får klippet strømper og slips.

Efter middagen

Når middagen er indtaget og de mange taler og indslag er afviklet, så er der et vigtigt ritual, inden I kan slippe den formelle del helt, nemlig brudevalsen. Det kan for mange være en udfordring og for nogen grænseoverskridende. Hvis I har besluttet et booke et band, så aftal med dem, hvordan I ønsker brudevalsen skal afvikles. De fleste bands hjælper gerne med tempo og rytme, hvis det føles som en udfordring.

Nu skal der danses

Der er mange gode løsninger, når I skal vælge musik til jeres fest. Det er klart, at rummet hvor I holder festen sætter en del af rammen. Det er en god idé at blive afklaret, om I ønsker en DJ eller om det skal være et liveband. DJ´en har det meste musik til sin rådighed og kan opfylde næsten alle ønsker. Et band kan spille meget og vælger altid et repertoire ud fra erfaring for, hvad der virker på dansegulvet. Et liveband kan i modsætning til DJ´en skabe en helt specielt stemning og de kan få jeres gæster med på en helt anden måde.

Hvis I vælger at booke et band, er det en god idé at gøre mere klart, hvor meget plads der er til rådighed. Ofte bruger et band 8-12 m2 afhængig af bandstørrelse. På Book Bryllupsband, er vi altid klar til at rådgive jer, så I får den bedste oplevelse.