Party in a box

Party in a box Book Bryllupsband

Wow, det er super smart

Trine Hansen har simpelthen fået en super god idé, hun sælger festartikler. Det er jo set før, tænker du sikkert. Trine har dog valgt at gøre det super enkelt og nemt, at finde præcis det pynt, I ønsker. Man vælger ganske enkelt fra hylderne på Party in a box og vupti – så står det hele ved hoveddøren få dage efter.

No glitter no party

Ingen fest uden glitter, det er der jo noget om. Derfor kan man finde alt hvad hjertet kan begære, til en hver lejlighed. Sortimentet er meget bredt og du kan finde mange specielle og sjove ting. På hjemmesiden kan man finde et helt tema om bryllup. Uanset om man et til guld, sølv eller rosa, kan I finde et kæmpe udvalg af god pynt til jeres bryllup.

Med i Løvens Hule på DR

Party in a box har netop været med i Løvens Hule på DR. Her fortæller Trine løverne om sit projekt. Det bliver taget i mod med stor begejstring og det forstår man godt. Med et godt koncept, som letter et stort arbejde i bryllupsplanlægningen. Ud over bryllupper, kan man finde pynt til alle slags fester og højtider.

Gode idéer

Vi har set på et par af de gadgets, man kan købe. Vi faldt bl.a. over en lille sjov selfieramme. Gæsterne sørger for motivet og giver jer nogle gode minder

Eller hvad med popcornbægre som eller sød ting til snacks og lign.