fbpx

Kaffemanden

Kaffemanden.com Book Bryllupsband

En god kop kaffe

Kaffemanden med det borgerlige navn John er ekspert i god kaffe. Vi mødte ham på Bryllupsmesse i Vejle og fik lejlighed til at smage hans udvalg delikate kaffer og det var en fantastisk oplevelse.

Barista med sjæl

For Kaffemanden er kaffe ikke bare kaffe. John har en meget bred viden om alt lige fra kaffesorter og høstning. Han ved desuden alt om rigtige tilberedning i forhold til det aktuelle vejr og temperaturer. Det er altsammen noget, der påvirker en god kom kaffe.

Udover at lave kaffe til fester, messer, bryllupper mv, er han også foredragsholder. Han kommer ud og giver jer et rigtig god indblik i kaffens vej fra den bliver plukket til den varme kom, du sidder med i hånden.

Gør jeres bryllup til en speciel oplevelse

Når middagen er ved at være slut og I går til kaffen, så er Kaffemanden det helt oplagte valg i forhold til afrunde det lækre måltid. Om man er til Espresso, Cafe Cortado eller en Americano, så har Kaffemanden det helt rigtige udvalg. Leveret med en baristas viden og med en god historie.

Kører i hele landet

Kaffemanden har base i Fredericia, men han kommer rundt i hele landet. Alt er medbragt på forhånd og han står klar til at servere for jeres gæster. Vi kan varmt anbefale Kaffemanden til jeres bryllup

Follow by Email
Facebook
Instagram