fbpx

Just Serve it

Just serve it

Hvad byder I jeres gæster? Med Just Serve It, får I nogle helt fantastiske smagsoplevelser leveret lige til døren.

Udvalget er dejligt bredt og man kan vælge de klassiske drinks som f.eks. Cosmopolitan, Mojito og Margaritas. Alt serveret med super friske råvarer. Her kan du se, hvad man kan vælge:

Appletini

Appletini er en drink, som består af Gin tilsat enten æblejuice, æblecider eller æblelikør. Drinken stammer oprindelig fra Sydney, Australien og den serveres typisk med en skive æble på glasset.

Vores version er lavet med økologisk gin fra Herbie Gin, æblejuice, triple sec, friskpresset limesaft og en lækker Gin med dejlige undertoner af kardemomme og enebær.

Drinken er perfekt til efteråret, hvor æblerne er nyplukkede og friske.

Cosmopolitan

Deres Cosmopolitan er en cocktail med økologisk vodka, økologisk tranebærjuice, økologisk rørsukker og fransk appelsinlikør. Det vil med andre ord sige – det er en 93% økologisk drink med vodka! Vi går efter de 100%, men søger stadig efter en appelsinlikør – også kaldet triple sec, som kan leve op til vores krav.

En kendt drink

Cosmopolitan er nok primært kendt for at være en cocktail til det kvalitetsbevidste kvindelige publikum. Dette skyldes formentlig både dens pink nuance og dens optræden i hit serien Sex and the city, hvor de glamourøse New Yorker veninder sippede cosmos i stor stil. Men faktisk er en Cosmopolitan med dens indhold af både vodka og cointreau en stærk og kraftig sag, der kan nydes af de fleste – også af det mandlige køn.

Cosmopolitan menes at være opfundet af Cheryl Cook i slutningen af 1980’erne, da Absolut Vodka Citron udkom. Den karakteristiske pink farve kommer fra dens indhold af tranebærjuice.

Espresso Martini

Espresso Martini er en klassisk drink med vodka, som blev opfundet på en bar i New York i 1984. Enkel og lækkert – Frisk espresso, vodka og kaffe-likør.

Espresso Martini er opfundet af den legendariske britiske bartender Dick Bradsell, angiveligt som respons til en kvindelig model, der bad ham lave en drink der kunne “wake her up, then fuck her up”. Bradsell har aldrig afsløret navnet på den pågældende, men dog at det drejer sig om en nu verdensberømt model.

Gammel Have

Gammel Have er en klassisk drink med vodka som er velegnet som sommerdrink. Den er en velkendt drink på Sydsjælland, og kan derfor  bestilles på stort set alle barer i området. Nu kan du også få den hos Just Serve It – naturligvis i en opdateret og mere velsmagende udgave.

En klassiker

Vi husker den fra vores tid på Næstved-egnen, som en populær og frisk drink med vodka! Da vi drev restaurant i indre København, satte vi den på bar-kortet i 2015. Og den blev med det samme et kæmpe hit. Publikummet +40 år kunne huske den fra deres ungdom og var vilde med den. De unge var overraskede over, at en klassiker kunne smage så godt! En lækker drink med vodka, som virkelig overrasker. Særligt som sommerdrink var den meget populær!

Gin & Graped

Gin & Graped er en lækker drink med økologisk Herbie gin, der kan nydes hele året og er perfekt som velkomstdrink! En af vores få drinks som indeholder gin. En gin-cocktail er svær at lave med de kraftige noter af enebær, kardemomme, appelsin og meget mere. Gin og tonic er en af de allermest populære og mest bestilte drinks i verden.

Vores Gin & Graped er lavet på hjemmelavet lemonade med friskpresset rød grape, hjemmelavet rosmarin-sirup og en lækker behagelig gin til at holde alle noterne i skak.

Korean Kick

Kender du Korean Kick?  Masser af lækker vodka, dejlig hyldeblomst, hjemmelavet mynte sirup og en god omgang hjemmelavet økologisk lemonade. Dette er sommerens ultimative drink. Bestil den her.

En populær drink

Korean kick er en af vores mest populære drinks! Sød, men kraftig i alkoholen! Masser af hyldeblomst og hjemmelavet mynte-lemonade og smagt til med friskpresset limejuice. Kombinationen er uhyre effektiv og meget populær hos vores kvindelige gæster, som elsker en sød sommerdrink!

Cocktailen kan ikke sammenlignes med andre klassiske drinks, opskriften har vi selv udviklet og serveret med stor succes siden vi åbnede i 2015!

Kyoto

Kyoto er en lækker og populær drink – super til sommeraftener eller som velkomstdrink! En af vores få drinks som indeholder gin. En gin-cocktail er svær at lave med de kraftige noter af enebær, kardemomme, appelsin og meget mere. Gin og tonic er en af de allermest populære og mest bestilte drinks i verden. Cocktails med gin kan sagtens være andet en gin&tonic!

Men vi synes Kyoto, som er vores bud på en gin-cocktail, er et godt og velsmagende alternativ, som holder de typiske enebær-noter lidt nede, som godt kan være meget gennemtrængende i typiske gin cocktails. Vi er meget stolte af denne drink, som får rigtig gode tilbagemeldinger.

Københavnerstang

Københavnerstang – opkaldt efter den ikoniske is, har længe været en populær drink i det københavnske natteliv. Vi har selvfølgelig også lavet vores version af Københavnerstangen – og den er umådelig lækker.

En gammel drink

Isen Københavnerstang kan dateres tilbage til 1960erne, og har lige siden været en af danskernes mest foretrukne is. Kombinationen af Vanilieis og ananas har været et fristende mix for bartenderen, og det er der kommet den lækre og populære cocktail Københavnerstang ud af.

Foretrækker en klassisk Piña Colada, så kan du bestille den her!

Lime Daiquiri

Lime Daiquri er en fantastisk cocktail på lys rom, som stammer fra Cuba. Er du til drinks med rom, som er til den syrlige side, så er denne klassiker lige noget for dig.

Foretrækker du en klassisk Piña Colada, så kan du bestille den her!

Long Island Ice Tea

Long Island Ice Tea er en drik lavet af fire forskellige slags spiritus. Den består af vodka, gin, tequila, rom og fransk appelsinlikør tilført Coca-Cola og smagt til med vores egen lemonade.

Mango Margarita

Vores egen lækre sag, som indeholder Tequila (100% Agave of course), triple sec, lime og lækker mango! Frisk og lækker på flere måder!

Mojito

Mojito er en lækker cocktail med rom, der stammer fra Cuba. Mojito’en var Ernest Hemingways favoritdrink. Den fås i et utal af varianter. Den indeholder dog altid mynteblade, lys rom og lime.

Den er fantastisk til enhver fest og har været et fast indslag på de danske barer siden 90erne. Den er også perfekt til velkomstdrink! Ud af alle drinks med mynte, så er denne en absolut klassiker!

Bestil lækre cocktails og forkæl jeres gæster. Her får du de bedste drinks og Cocktails. Råvarerne er nøje udvalgt og selvfølgelig økologiske.

Få leveret til døren

hjemmesiden kan I i ro og mag vælge de drinks, I ønsker. Man bestiller den ønskede mængde. Sørg for at der er nok:-). Når ordren er gennemført, er det bare at vente på den store dag. Just Serve It leverer alt hvad I skal bruge lige til døren.

Dette følger med når du får din bestilling

  • Glasdispenser med stålhane
  • Pynt til drinken – typisk mynte og lime-skiver til denne drink!
  • Sugerør
  • Isterninger

Follow by Email
Facebook
Instagram