Gift ved første blik

Nu starter en ny sæson

DR starter snart en ny sæson af succesprogrammet “Gift ved første blik”. I år har tilmeldingerne nået nye højder og det er således rekord med over 600 interesserede. 10 singler fik muligheden for at deltage i dette års programserie. De enkelt par mødes første gang, når de skal give hinanden deres JA.

Man kan faktisk godt forelske sig i et TV program

Man kunne godt få den tanke, at sådan et ægteskab umuligt kan holde. Kan det lade sig gøre at lære en fuldstændig fremmed at kende? Der var en del par, som ikke kunne stå denne distance. Det er dog ikke sådan, det er gået for dem alle. I sidste sæson af Gift ved første blik blev Michael og Kathrine sammen. De har holdt sammen siden programmet sluttede.

Gift ved første blik

Den store dag

At blive gift er, for de fleste, en stor beslutning. Du skal sige JA, til den person du vil leve med sammen resten af dine dage. Derfor er der også rigtig god grund til at gøre dagen uforglemmelig for både jer og jeres nærmeste. Alle par har forskellige drømme om den store dag. Skal det være stort, småt, hvidt, rødt, fyldt med blomster eller skal I overraskes af flot musik i kirken? Der er uendelig mange muligheder.

Husk at være der for hinanden

Et bryllup kan hurtigt blive en udfordring for begge parter. Der er mange forventninger til denne dag og nogle gange kan man helt  glemme, hvorfor man bliver gift. Husk, at I altid kan finde inspiration og sparring hos f.eks. BookBryllupsBand.dk. I sidste ende er det jer, der skal nyde dagen.