fbpx

Bryllups blog

Eventbutler

Eventbutler

Eventbutler Book Bryllupsband

Skal jeres bryllup være ekstra klassy

Så skal I kontakte Eventbutler. Eventbutler formidler bultlers til alle typer af fester. Kort om Eventbutler så kan man nemt og enkelt indhente op til 3 gratis og 100% uforpligtende tilbud på et kommende event. Det kan være alt fra en julefrokost, en konference eller jeres bryllup til en teambuilding-dag eller et af livets runde fødselsdage. 

Lad Eventbutler gøre arbejdet

Når du kontakter Eventbutler, har I en god og afklarende samtale om jeres behov. Når dagen oprinder, kommer det aftalte antal butlere til jeres arrangement. Påklædningen er en mærkesag og det er altid i den bedste stil. Uanset om det er tale om receptionen eller det er til middagen eller festen, sørger jeres butlere for at svæve over vandende, så jeres gæster har det godt og føler sig godt tilpas.

Stort netværk

De har et tæt samarbejde med over 400 restauranter, hoteller, konferencecentre og eventvirksomheder i hele Danmark, som alle har stor erfaring med afholdelse af både større og mindre arrangementer. EB sikrer at de 3 steder, som matcher en forespørgsel, kontakter kunden med et skræddersyet tilbud på deres arrangement. Det kan være svært at overskue markedets mange muligheder, og hvilken pris man skal acceptere for et arrangement. Dermed hjælper de med kontakten til adskillige virksomheder i søgen på de perfekte rammer for et arrangement.

Book Bryllupsband

Book jeres musik til den store dag hos Book Bryllupsband. Vi har kunstnere til alle dele af den store dag. Vi dækker hele Danmark og du kan altid finde en lokal artist, som passer til jeres bryllup. Se mere i vores katalog.

Book Bryllupsband

Follow by Email
Facebook
Instagram