Bryllupsmesse i Vejle

Bryllupsmesse Book Bryllupsband Munkebjerg Vejle

D. 27. oktober 2019 er Book Bryllupsband at finde på bryllupsmesse på Munkebjerg Hotel i Vejle fra kl. 10-16. Årets bryllupsmesse afholdes af Konceptbryllup og Brudestyling.

Find den bedste musik til jeres store dag

bryllupsmessen har du/I mulighed for at høre nogle rigtig gode bud på musik til jeres vielse, til receptionen og til dansefesten efterfølgende. Vi sammensætter et program, der kommer hele vejen rundt om det vi tilbyder. I kan også få en god snak om med os og evt. få et godt råd med på vejen.

Book musikken i god tid

Mange brudepar er tidligt ude, når det booking af lokaler, mad osv. Det samme gælder også musik. De fleste musikere, som spiller til bryllup, har ofte bookinger et til to år frem i tiden. Når I har fundet den musik I ønsker til jeres fest, er det en rigtig god idé at kontakte os, så vi hurtigt kan få afklaret om bandet eller solisten er ledig. Vi et rigtig flot udvalg af solister, duoer, trio, bands, pianister, guitarister og DJ´s i vores katalog.

Mange gode leverandører

Vi er den eneste leverandør af musik. På messen kan du finde en masse gode leverandører til bryllupsfesten lige fra gastronomi og blomster til brudekjoler og stylister. På dagen er der et super tjekket modeshow, hvor du kan finde inspiration til det lækre outfit. En af udstillerne er Falke biler, som leverer en række top lækre sportvogne mv.

Super lækker goodiebag

Entrebilletten til bryllupsmessen er 99.- pr. person. Billetter kan købes her. Med i billetten følger en top lækker og eksklusiv goodiebag til en værdi af 249.- Der ud over får du/I et flot trykt leverandørkatalog med al kontakt info.

Tid og sted

D. 27. Oktober 2019 Fra kl. 10-16

Hotel Munkebjerg
Munkebjerg 125
7100 Vejle


Husk modeshow kl. 12.30