Bryllupsfotograf

Bryllupsfotograf

En bryllupsfotograf er et must. Et bryllup er, om ikke den største, en stor og markant dag i jeres liv. Det er en dag, man gerne vil se tilbage på gennem livet. Det er derfor vigtigt at få den foreviget i billeder og måske video og lyd.

Teknologien kan gøre mange ting i dag og man kan tage fantastiske billeder med sin smartphone. Når det er sagt, så må man erkende, at en rigtig bryllupsfotograf har nogle muligheder, som jeres gæster ikke har. Fotografen vigtigste opgave er at dokumentere jeres dag, så I kan se tilbage på en skøn dag.

Det rigtige blik

En professionel fotograf har det rigtige udstyr i form af kameraer, linser, stativer osv. Men det der adskiller gæster fra den professionelle fotograf, er situationsfornemmelsen. En god fotograf har øjne og øre åbner og kan være klar lige der, hvor det helt rigtige “skud” bliver taget f.eks. ned af kirkegulvet, det første kys, når vennerne kaster ris, eller når gommen holder sin tale.

De fleste fotografer kan også bookes til at tage billeder under middagen. Fotografen kan derfor sikre, at hele middagen bliver dækket og at alle gæster er med på billederne.

Erfaring til forskel

Den helt store forskel handler om erfaring. En god bryllupsfotograf ved hvor og hvornår, det gode billede skal tages og hvordan kameraet skal indstilles. Der ud over kan fotografen bevæge sig frit rundt blandt jeres gæster og kan fange de bedste momenter.

Bryllupsbillede

Et moderne bryllupsbillede adskiller sig meget fra tidligere tider, hvor billedet ofte var en klassisk opstilling. I kan ofte få god inspiration og råd hos en fotograf om jeres ønsker til bryllupsbilledet. De fleste par ønsker et unikt billede, som afspejler deres kærlighed til hinanden. Om det er den nyudsprungne skov eller på den fede Harley Davidson eller i den sejeste Porche, så er der altid en god løsning.

Gode fotografer

Vores Store Dag

Anders Dalsgaard

Henrik Hildebrandt

Portræt

Savage foto