Bryllups Podcast

Bryllupsklokkerne  book bryllupsband Podcast

Vi havde den store fornøjelse at blive inviteret til at lave en podcast hos Bryllupsklokkerne. Det takkede vi selvfølgelig ja til.

Hvorfor Book Bryllupsband?

Det var et godt spørgsmål og meget relevant. Book Bryllupsband er et site skabt til brudepar, som leder efter musik til deres bryllup. Det er en stor beslutning og ofte er det noget, der koster på bryllupsbudgettet. Book Bryllupbands kerneydelse er at formidle den bedste kontakt til det bedst band eller solist, som kan leverer det, I ønsker.

For os er det helt afgørende at de bands og solister vi sender ud, er troværdige. Det betyder: høj musisk kvalitet, troværdighed og pligtopfyldenhed.

Hos Book Bryllupsband har vi bands og solister, som er målrettet brylluppet. Uanset om det er en sangerinde, som kan et enkelt nummer i kirken eller om det er et fedt danseband til den efterfølgende fest, så har vi et godt bud.

Vi har musikere i hele Danmark

Der kan være mange kriterier, når I skal finde den rigtige musik. Her musiksmag, udstråling og størrelse og pris vigtige parametre. Det er selvfølgelig dyrere at få et band fra Jylland til at spille på Sjælland end at finde et i nærområdet. Det kan være en stor opgave at finde det helt rigtige band ved søgning på internettet. Her har vi gjort det nemt og overskueligt. Ved simpel søgning på være hjemmeside, kan I se hvilket kunstnere, der er i jeres område.

I skal læne jer tilbage

Når jeres bryllupsdag oprinder, skal I kunne nyde dagen i fulde drag uden at skulle tænke på om nu tingene går som aftalt. Når I booker et band eller en solist gennem Book Bryllupsband, så har vi været i tæt kontakt med jer og med alle andre aktører, som er vigtige.

Der er truffet aftale om alt fra strøm- og pladsforhold, hvad tid de ankommer og hvem, der er kontaktperson på selve dagen. På den måde er vi sikre på, at alle aftaler er på plads. Det kan I høre meget mere om i vores podcast.

Vi guider jer gerne

Vi er altid klar til at komme med gode råd og guider gerne i forhold til alle de forskellig traditioner. Vi har meget, men ikke alt. Hvis I har specielle ønsker, så kontakt os og lad os finde en løsning