fbpx

ALTID et godt valg

Vi er et band

Vi er er band Book Bryllupsband

På skuldrene af store musikalske makkerskaber finder man to musikere som elsker jazz, swing, folk og gode melodier. Nemlig Vi er et band.

Det er ikke Ella & Louis, Simon & Garfunkel eller Lennon & McCartney. Det en sammensmeltning af netop dissei koniske makkerskaber i musikhistorien.
Benjamin Aggerbæk & Jens Jepsen elsker hinandens musikalske ophav og komplimenterer det med elegante korharmonier tilsat livligt improviseret solo på guitar, fløjt, scat og mundtrombone.

Jazz og Pop i skøn forening


Aggerbæks jazzede tilbang til popmelodierne sender lytteren til 30’ernes Paris og 50’ ernes New Orleans. Jepsens beatvej til poppen sender drømmerne til 60’ernes Liverpool.
Tilsat højt humør og spilleglæde får publikum en oplevelse hver gang. Lidt gåsehud og en enkelt tåre er ikke udelukket,men publikum kan primært se frem til store smil, smittende grin og masser af godt humør.

Vi er et band spiller primært på Sjælland og i København, man kan godt overtales til en tur vest for Storebælt.

Repertoire : Frank Sinatra, Chet Baker, Elle Fitzgerald, Louis Armstrong, Temptations, Beatles, Otis Redding mm.

DER ER STYR PÅ TINGENE

Når I booker et band gennem Book Bryllupsband, kan I forvente, at der er styr på tingene. Uanset hvilken artist i vælger, har de altid direkte kontakt med jer inden jeres bryllup. De sørger at der styr på tidspunkter, pladsforhold, adgang til strøm osv. I kan med andre ord læne jer tilbage og bruge tiden på det vigtigste nemlig at nyde jeres store dag.

Alle artister på Book Bryllupsband er altid parat til at løse specielle opgaver for jer. Har I en bestemt sang I ønsker spillet eller skal der afspilles et bestemt nummer, så fortæl det til os eller den artist I har valgt, så løser vi det.

Praktisk Info

Antal medlemmer: 2

Område: København og Sjælland (kører også lidt vest for Storebælt) kontakt for pris

Varighed: 2-4 timer

Priser: fra 6000.- 

Repertoire

Frank Sinatra,

Chet Baker

Elle Fitzgerald

Louis Armstrong

Temptations, Beatles

Otis Redding

Og mange flere

Video

Follow by Email
Facebook
Instagram

Bliv ringet op

Få en opringning og få en snak om jeres ønsker og ideér.