fbpx

ALTID et godt valg

Uno Duo

Uno Duo Book Bryllupsband

Så er der fest

Tæppet går… Det er showtime… Kridt danseskoene, slå lyttelapperne ud og forvent en fest der holder hele natten. Soul, rock eller disko; hvis det er god dansevenlig musik, er Uno Duo leveringsdygtig.

Kridt danseskoene

Uno Duo er en party-duo, der spiller disko, pop, rock, dansktop og meget andet labert dansemusik, så John Travolta bliver gul og grøn af misundelse.

Repertoiret indbefatter all time greatests som ”Le Freak”, ”Hold the Line”, “Billie Jean” og “Final Countdown” – og med en Uno Duo-performance følger en certificeret dansegaranti: 

”Vi garanterer, at dine balder vrides helt af led i løbet af aftenen”. 

Og så er den ged vist barberet! 

Et kæmpe repertoire

Festduoen rocker og ruller lige ud af de glade 60ere og 70ere. De strør om sig med good vibes og alle hitperlerne fra 80erne og op til I dag. Hvis det er menneskeligt muligt at stå stille til en koncert med de to garvede festmaskiner, er det endnu ikke set. Fødderne får deres eget liv, og intet dansegulv, – bord eller øvrige vandrette flader kan vide sig sikre mod danseskoenes glade hærgen.

Har spillet med mange

Både Carsten Bo og Erik har begge bevæget sig i musikbranchen gennem mange år. I tidens løb er det blevet til et utal af jobs med f.eks. Sweethearts og Dario Campotto. Man kan derfor være helt sikker på succes, når de to indtager scenen.

Der er styr på tingene

Når I booker et band gennem Book Bryllupsband, kan I forvente, at der er styr på tingene. Uanset hvilket band eller DJ I vælger, har bandet altid direkte kontakt med jer inden jeres bryllup. De sørger at der styr på tidspunkter, pladsforhold, adgang til strøm osv. I kan med andre ord læne jer tilbage og bruge tiden på det vigtigste nemlig at nyde jeres store dag.

Alle artist på Book Bryllupsband er altid parat til at løse specielle opgaver for jer. Har I en bestemt sang, I ønsker spillet eller skal der afspilles et bestemt nummer, så fortæl det til os eller den artist I har valgt, så løser vi det.

Praktisk info

Antal medlemmer:

Område: Sjælland

Varighed: 3x45 min. + diner

Priser: fra 5000.- 

Repertoire

Bryllupsvalsen

September - Earth, Wind & Fire

Celebration - Kool & The Gang

Jeg tager imod - Thomas Helmig

Outside - George Michael

Wake me up - Avicii

Øde Ø - Rasmus Seebach

Går gennem tiden - Rugsted Kreutzfeldt

Nam Nam - Shu-bi-dua

Sledgehammer - Peter Gabriel

Fly me to the moon - Frank Sinatra

Nina kære Nina - John Mogensen

Gi’ mig hva’ du har - Dodo & The Dodos

Honky Tonk Woman - Rolling Stones

Hungry Heart - Bryan Adams

Jump - Van Halen

Just the way you are - Billy Joel

Tænker altid på dig - Bamses Venner

To lys på et bord - Otto Brandenburg

Wake me up before you gogo - Wham

Superstition - Stevie Wonder

..og mange flere kunstnere som Police, Elvis Presley, Beatles, Kim Larsen, Rod Stewart, Birthe Kjær, Eric Clapton, Gnags, TV2

Video

Follow by Email
Facebook
Instagram

Bliv ringet op

Få en opringning og få en snak om jeres ønsker og ideér.