fbpx

Find din musik HER

Toke Lynggaard

Toke Lynggaard Book Bryllupsband

Toke Lynggaard leverer den perfekte, afdæmpede backing til din middag, reception eller fest. Toke er uddannet guitarist fra Syddansk Musikkonservatorium. Han har en stor passion for jazz og jazzguitar. Med stor indføling og nerve, leverer Toke de bedste jazzstandards i flotte og harmoniske versioner.

Nyd jeres aften med god musik

Toke er top professionel og har en rigtig god føling med publikum. Hans repertoire er bredt og der er noget for et hvert øre. Det skaber en fantastisk fornemmelse at sidde til en flot middag sammen med nogle skønne numre.

også som duo

Toke optræder også sammen med sangerinde. I duoen Pilggaard og Lynggaard spiller de sammen de musik fra den danske og udenlandske sangskat. De skaber en blød og drømmende stemning og deres repertoire rammer alle jeres gæster.

Der er styr på tingene

Når I booker et band gennem Book Bryllupsband, kan I forvente, at der er styr på tingene. Uanset hvilket band eller DJ I vælger, har bandet altid direkte kontakt med jer inden jeres bryllup. De sørger at der styr på tidspunkter, pladsforhold, adgang til strøm osv. I kan med andre ord læne jer tilbage og bruge tiden på det vigtigste nemlig at nyde jeres store dag.

Alle artist på Book Bryllupsband er altid parat til at løse specielle opgaver for jer. Har I en bestemt sang, I ønsker spillet eller skal der afspilles et bestemt nummer, så fortæl det til os eller den artist I har valgt, så løser vi det.

Praktisk info

Antal medlemmer: 1 person

Område: Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Fyn

Spillelængde: Aftales

Udstyr: Toke medbringer nødvendigt udstyr

Priser: fra 3500.-

 

Repertoire

Kommer snart

Video

Follow by Email
Facebook
Instagram

Bliv ringet op

Få en opringning og få en snak om jeres ønsker og ideér.