fbpx

ALTID et godt valg

Thomas Uhldahl

Thomas Uhldahl DJ og pianist Book Bryllupsband

Thomas Uhldahl er en fyr med mange år på bagen som dj, ja faktisk mere end 20 års erfaring. Han er en allround DJ, som med garanti tilfredsstiller sine kunder og tager imod ønsker bag pulten.

Thomas er dygtig til at tilpasse sig. Uanset om det er en børnefest, et bryllup, en firmafest eller noget helt andet, så er Thomas Uldahl manden ,der kan levere varen.

Pianist til middagen

Udover at være en dygtig DJ tilbyder Thomas Uldahl også Live-musik. Det bliver typisk brugt som ”Suppe, steg og is musik” hvor han spiller afdæmpet på keyboard med rolig sang, som spreder stor glæde hos gæsterne. Efterfølgende pakkes keyboardet sammen og der stilles op til mobildiskotek med div effekter så som lys og røg hvis ønskes. Kontakt Book Bryllupsband for mere info.

En samlet pakke

Med Thomas Uhldahl får I en samlet pakke, som dækker både middag og fest. Det er en rigtig god kombination, da I får blandet håndspillet musik til middagen og til sangene samt et alsidigt repertoire til dansen.

Flot ramme

Thomas Uldahl har altid fokus på at skabe en flot ramme. Som billederne viser, sørger han for at lyd og lys tilpasses lokaliteten.

DER ER STYR PÅ TINGENE

Når I booker et band gennem Book Bryllupsband, kan I forvente, at der er styr på tingene. Uanset hvilken artist I vælger, har bandet altid direkte kontakt med jer inden jeres bryllup. De sørger at der styr på tidspunkter, pladsforhold, adgang til strøm osv. I kan med andre ord læne jer tilbage og bruge tiden på det vigtigste nemlig at nyde jeres store dag.

Alle artister på Book Bryllupsband er altid parate til at løse specielle opgaver for jer. Har I en bestemt sang, I ønsker spillet eller skal der afspilles et bestemt nummer, så fortæl det til os eller den artist I har valgt, så løser vi det.

Praktisk info

Hjemby: Faxe

Område: Sjælland. Spiller også på Fyn på forespørgsel.

Varighed: Pakke løsning fra 5700.- 

Udstyr: Alt udstyr medbringes

Follow by Email
Facebook
Instagram

Bliv ringet op

Få en opringning og få en snak om jeres ønsker og ideér.