fbpx

ALTID et godt valg

The Rocksons

The Rocksons Book Bryllupsband

The Rocksons er et rutineret band fra Østjylland, som har mere end 1500 afviklinger i bagagen. Der spilles rock og pop hits fra 1960’erne og frem til i dag. The Rocksons leverer altid et show som er energisk, underholdende, medrivende og ikke mindst top professionelt af både kvalitet og lyd.

Kvartet med udtryk

Bandets fire medlemmer leverer et ægte og super autentisk udtryk, som appelerer til et bredt publikum i alle aldre. The Rocksons trækker både på dansk og udenlandsk musikhistorie i deres udtryk. Man kan klart se, hvor de har hentet deres inspiration.

Der er styr på tingene

Når I booker et band gennem Book Bryllupsband, kan I forvente, at der er styr på tingene. Uanset hvilket band eller DJ I vælger, har bandet altid direkte kontakt med jer inden jeres bryllup. De sørger at der styr på tidspunkter, pladsforhold, adgang til strøm osv. I kan med andre ord læne jer tilbage og bruge tiden på det vigtigste nemlig at nyde jeres store dag.

Alle artist på Book Bryllupsband er altid parat til at løse specielle opgaver for jer. Har I en bestemt sang, I ønsker spillet eller skal der afspilles et bestemt nummer, så fortæl det til os eller den artist I har valgt, så løser vi det.

Praktisk info

Antal medlemmer: 4 personer

Område: Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Fyn

Spillelængde: 3x45 min

Udstyr: The Rockons har udstyr op til 250 gæster

Priser: fra 14.000,- Sjælland + 1500,- Inkl. alt

 

 

Repertoire

Video

Follow by Email
Facebook
Instagram

Bliv ringet op

Få en opringning og få en snak om jeres ønsker og ideér.