fbpx

ALTID et godt valg

The Real Fake Stars

The Real Fake Stars

The Real fake stars er verdens bedste pigeorkester. Spiller et bredt repertoire af nye og ældre radiohits i dametøj. Base i Nordjylland.

Et fedt koncept

Man skal ikke tage fejl af disse fire “herre” i The real fake stars. De leverer hits på stribe med musikalsk overskud og en god portion selvironi. Det kan kun blive en fantastisk aften I meget sent (eller måske aldrig) glemmer.

Pep din fest op med et anderledes outfit, der nok skal få både små og store op af stolen. Numre som Mercy, Viva La vida, Don’t feel like Dancing, Grace Kelly, Told you so, I’m so excited, Highway to hell, I wanna dance with somebody, 99 luftballons, Wish you were gay, I can’t stop the feeling, Living on a prayer og Radio Gaga leveres med glimt øjet, og det bliver svært at sidde stille.

Tidlgere jobs inkluderer karneval i Aalborg, Tall Ships Race, Aalborg-hallen og diverse festivaller.

Der er styr på tingene

Når I booker et band gennem Book Bryllupsband, kan I forvente, at der er styr på tingene. Uanset hvilket band eller DJ I vælger, har bandet altid direkte kontakt med jer inden jeres bryllup. De sørger at der styr på tidspunkter, pladsforhold, adgang til strøm osv. I kan med andre ord læne jer tilbage og bruge tiden på det vigtigste nemlig at nyde jeres store dag.

Alle artist på Book Bryllupsband er altid parat til at løse specielle opgaver for jer. Har I en bestemt sang, I ønsker spillet eller skal der afspilles et bestemt nummer, så fortæl det til os eller den artist I har valgt, så løser vi det.

Praktisk info

Antal medlemmer: 4 personer

Områder: Nordjylland, Østjylland, Vestjylland

Spillelængde: 3x45 min. eller 2x60 min

Priser: fra 15.000.-

Udstyr: The Real Fake Stars har eget udstyr op til 400 personer.

Repertoire

Video

 

Follow by Email
Facebook
Instagram

Bliv ringet op

Få en opringning og få en snak om jeres ønsker og ideér.