fbpx

ALTID et godt valg

Starscream

Starscream Book Bryllupsband

Starscream er et meget rutineret og professionelt festband, som spiller musik til livets helt store fester. Med efterhånden 12 års erfaring, er man i sikre hænder. Uanset om man skal giftes, holde kæmpe firmaarrangement, fejre fødselsdag eller bare bruge et rigtig godt band til at få godt gang i dansegulvet. 
For det er nemlig der vi kommer til vores ret! Med et bredt repertoire, smittende energi, god lyd og lækkert lys er vores primære job, at få jeres gæster ud på dansegulvet. Med klassikere fra The Beatles, Thomas Helmig, Michael Jackson, Kim Larsen samt nyere kunstnere som Pharrell, Robbie Williams og Maroon 5 kommer vi vidt omkring og sørger for at der er lidt for alle jeres gæster! 

DJ bagefter

Som noget helt særligt, inkluderer Starscream altid et DJ-sæt efter livemusikken. Ikke bare en fast playliste. Men en aktiv DJ, som holder gang i dansegulvet, for dem der endnu ikke er færdige med at danse! Så hvis man ikke kan få sig selv til at vælge i mellem live musik eller DJ, er man kommet det helt rigtige sted hen! For her får man begge dele!​

Vores absolutte mål er at levere så god underholdning som muligt, til jeres arrangement. Og det betyder selvfølgelig også god lyd. Med over 12 års erfaring i diverse professionelle lyd-studier og liveproduktioner i ryggen, sørger vi for at det hele lyder “helt rigtigt”. Det må ikke være for lavt, MEN heller ikke for højt.

Fra to til Syv personer

Starscream kan optræde i forskellige størrelser og opsætninger, som går fra 2-7 personer. På den måde sørger vi for, at I altid får mest muligt for jeres penge, samtidigt med at størrelsen af underholdningen, også matcher jeres fest. Med andre ord så har vi en fleksibilitet, som gør at vi kan imødekomme de fleste behov og budget. 

Udover vores faste musikere, har vi også faste afløsere på alle poster. Dette gør at I er sikret mod sygdom, uanset hvem af os der skulle blive syg. Alle vores musikere er professionelle, top-tjekkede og 100% forpligtede til at give jer og alle jeres gæster en uforglemmelig aften, med nogle af tidernes største hits!

DER ER STYR PÅ TINGENE

Når I booker et band gennem Book Bryllupsband, kan I forvente, at der er styr på tingene. Uanset hvilken artist I vælger, har bandet altid direkte kontakt med jer inden jeres bryllup. De sørger at der styr på tidspunkter, pladsforhold, adgang til strøm osv. I kan med andre ord læne jer tilbage og bruge tiden på det vigtigste nemlig at nyde jeres store dag.

Alle artister på Book Bryllupsband er altid parate til at løse specielle opgaver for jer. Har I en bestemt sang, I ønsker spillet eller skal der afspilles et bestemt nummer, så fortæl det til os eller den artist I har valgt, så løser vi det.

Praktisk info

Antal medlemmer: 2-7 personer. Typisk 4 el. 5

Område: Sjælland og København

Varighed: Aftales 

Priser: fra 15000.-

 

 

 

Repertoire

A hard days night

Billie Jean

Nu hvor du har brændt mig af

Can’t buy me love

De første kærester på månen

Everybody

Every Breath You Take

Get Lucky

I’m a believer

Kom Tilbagenu

Kvinde min

Larger than life

Let Me Entertain You

Long train running

Midt om natten

Moves like Jagger

Mr. Jones

One

Pretty woman

Proud Mary

Save Tonight

Sex On Fire

Sleeping My Day Away

Stupid Man

Summer of ’69

This Love

Two Princes

Use Somebody

Viva La Vida

With Or Without You

Video

Follow by Email
Facebook
Instagram

Bliv ringet op

Få en opringning og få en snak om jeres ønsker og ideér.