fbpx

ALTID et godt valg

SoupSteak&Ice

SoupSteak&ICE Bookbryllupsband.dk

Et fedt ungt band

SoupSteak&ICE er et af landets mest rutinerede partybands. Musikerne er unge, professionelle. De forstår at sætte gang i dansegulvet og levere dinnermusik af høj kvalitetet. 

De er det oplagte valg, når der skal vælges musik til festen. De har bryllupper som sit speciale og 10 års erfaring. Det er din sikkerhed for en professionel musikoplevelse, pakket ind i flot lys-setup, god lyd og højt humør!

Musikerne forstår at læse publikum, og leverer alsidig festmusik der rammer bredt – fra den klassiske 80’er-pop til de nyeste clubhits – der er noget for alle, og rig mulighed for at give den gas på dansegulvet.

Stolte musikere

Bandets tre musikere er stolte af det, de laver. For bandet handler det om, at skabe det bedste fest for brudeparret. Dette mærkes også tydeligt i deres musikalske overskud og gode kontakt med gæsterne.

Spiller også dinnermusik

Mens dine gæster spiser, spiller SoupSteak&ICE afdæmpet dinnermusik. Det er jeres fest, så der spilles i et niveau hvor i sagtens kan snakke sammen, men stadig høre musikken. Når bryllupsmiddagen er indtaget, skrues op for lyden og lyset, brudevalsen danses – og så er der nonstop dansemusik indtil natmaden serveres.

Der skal danses

SoupSteak&ICE er ikke et pauseorkester – I får masser af musik for pengene! Så vil du have festmusik af højeste kvalitet – og alle de største hits fra de seneste 5 årtier – så book SoupSteak&ICE via bookbryllupsband.dk 

Har medvirket i dokumentar

SoupSteak&ICE har bl.a. medvirket i en minidokumentar for TV2Echo og i en stor reportage i dagbladet Information – bl.a. med citatet “Topprofessionelle – De har festen i deres hule hånd”. 

DER ER STYR PÅ TINGENE

Når I booker et band gennem Book Bryllupsband, kan I forvente, at der er styr på tingene. Uanset hvilken artist I vælger, har bandet altid direkte kontakt med jer inden jeres bryllup. De sørger at der styr på tidspunkter, pladsforhold, adgang til strøm osv. I kan med andre ord læne jer tilbage og bruge tiden på det vigtigste nemlig at nyde jeres store dag.

Alle artister på Book Bryllupsband er altid parate til at løse specielle opgaver for jer. Har I en bestemt sang, I ønsker spillet eller skal der afspilles et bestemt nummer, så fortæl det til os eller den artist I har valgt, så løser vi det.

Praktisk info

Antal medlemmer: Duo / trio

Område: Jylland/Fyn

Varighed: fra 3-8 timer. SoupSteak&ICE laver en god pakkeløsning med dinner og dans.

Priser: fra. 7500.- (kun dans)

 

Repertoire

Stupid man
Vågner i Natten
Jeg vil la' Lyset Brænde 
Den Bedste Tid
Øde Ø
Flyvere i Natten
De Første Kærester på Månen
Love is in the air
Marry You
Dance Monkey
Shotgun
Vilde Kaniner
Long Train Runnin - 
It's my life
On a long Lonely Night
Human
Uptown Funk
Kom tilbage nu
Blame it on the boogie
Perfect
 ... og mange flere! De største hits fra 5 årtier ... og vi tager gerne imod ønsker!

Video

Follow by Email
Facebook
Instagram

Bliv ringet op

Få en opringning og få en snak om jeres ønsker og ideér.