fbpx

ALTID et godt valg

Skytte Sandkamm Duo

Skytte Sandkamm Duo. Book Bryllupsband

Skytte Sandkamm Duo består af sangerinden Mai Skytte og guitarist Lasse Sandkamm. Duoen har mange års erfaring på livescenen. De har bl.a. spillet til åbningen af Musikkens Hus i Aalborg, samt spillet mere end 150 indslag til vielser.

All together Now

Mai Skytte, kom på en andenplads i det populære sangprogram All Together Now. Hun er aktuel under sit alias “Mina Jung”. Hun har bl.a. været Ugens Uhørte på ANR samt gået til tops på mange af de mest hotte playlister på streamingtjenesterne. Hun er kendt for sin inderlighed og sit nærvær, når hun synger.

Guitaristen Lasse Sandkamm er forankret dybt i det danske og nordiske musikunivers. Han er men er også aktuel som teatermusiker, liveperformer, studieejer og iværksætter indenfor kreative tiltag.

Skytte Sandkamm duo spænder bredt genremæssigt og er både en ideel duo at hyre til dinner, receptioner, fællessange, morgenvækninger i forbindelse sølvbryllupper, kobberbryllup etc.

En af deres spidskompetencer er at spille til indslag, hvor de gang på gang formår at formidle lige præcis den/de ønskede sange med deres nærvær, så der ikke er et øje tørt.

DER ER STYR PÅ TINGENE

Når I booker et band gennem Book Bryllupsband, kan I forvente, at der er styr på tingene. Uanset hvilken artist I vælger, har bandet altid direkte kontakt med jer inden jeres bryllup. De sørger at der styr på tidspunkter, pladsforhold, adgang til strøm osv. I kan med andre ord læne jer tilbage og bruge tiden på det vigtigste nemlig at nyde jeres store dag.

Alle artister på Book Bryllupsband er altid parate til at løse specielle opgaver for jer. Har I en bestemt sang, I ønsker spillet eller skal der afspilles et bestemt nummer, så fortæl det til os eller den artist I har valgt, så løser vi det.

Praktisk info

Antal medlemmer: 2

Område: Hele Danmark (primært Jylland og Fyn)

Varighed: Aftales ved booking. 

Priser: fra 3500.-

Sample Description

Video

Follow by Email
Facebook
Instagram

Bliv ringet op

Få en opringning og få en snak om jeres ønsker og ideér.