fbpx

ALTID et godt valg

sineluna

SineLuna Book Bryllupsband

Jazz og spilleglæde

Når du vælger sineluna som underholdning til dit bryllup, er du garanteret stemningsfuld og indlevet musik med hjerte og sjæl til den helt særlige dag.

sineluna består af sangerinden Luna Skov Frederiksen og saxofonisten Sine Christensen. Med en fælles og bred baggrund på både jazz, soul/pop og Singer/songwriter scenen gennem snart et kvart århundrede, har de to talentfulde og dedikerede musikere, ønsket at formidle deres fælles kærlighed til den gode melodi, skabt den inspirerende jazzgruppe, sineluna. Sine og Luna er formfuldendt backet af klaver og bas.

Lækker musik

Repertoiret er overvejende hentet fra amerikansk jazz fra midten af det 20. århundrede – den periode, hvor de fineste sange og de bedste melodier blev skabt. Publikum kan således forvente at høre de skønneste strofer fra blandt andet Chet Bakers og Billie Holidays repertoire. De får ligeledes en håndfuld af de mest kendte og skattede standards også er en del af det faste repertoire.
Alle sange er arrangerede, så de passer til det intime og fokuserede, men også tilbagelænede format, og alle er nøje udvalgt blandt sinelunas egne favoritter.

Vi opfylder gerne ønsker

Har I en speciel sang, som I ønsker spillet til jeres store dag, så lærer vi den gerne og spiller den for jer. Vi akkompagnerer dog generelt ikke festsange. 

Der er styr på tingene

Når I booker et band gennem Book Bryllupsband, kan I forvente, at der er styr på tingene. Uanset hvilket band eller DJ I vælger, har bandet altid direkte kontakt med jer inden jeres bryllup. De sørger at der styr på tidspunkter, pladsforhold, adgang til strøm osv. I kan med andre ord læne jer tilbage og bruge tiden på det vigtigste nemlig at nyde jeres store dag.

Alle artist på Book Bryllupsband er altid parat til at løse specielle opgaver for jer. Har I en bestemt sang, I ønsker spillet eller skal der afspilles et bestemt nummer, så fortæl det til os eller den artist I har valgt, så løser vi det.

Praktisk info

Antal medlemmer: 4 personer

Område: København, Sjælland

Spillelængde:  2x45 min

Udstyr: sineluna har PA anlæg til mindre arrangementer

Priser: fra kr. 9000

Repertoire

Se udpluk af repertoire

My funny Valentine 
It could happen to you
The more I see you
Love me or leave me

 

Video

Follow by Email
Facebook
Instagram

Bliv ringet op

Få en opringning og få en snak om jeres ønsker og ideér.