fbpx

ALTID et godt valg

Sanne Graulund

Sanne Graulund Book Bryllupband

Sanne Graulund hører til i den absolut professionelle del af den danske musikbranche. Hun er både komponist og sangskriver.

Melodi Grandprix

Hun har bl.a. skrevet musik til flere film og stillede op sammen med Ole Kibsgaard til Dansk Melodigrandprix i 2001.

Musik på første klasse

Med så erfaren en musiker/sanger, har I en enestående mulighed for at få jeres ønsker opfyldt. Sanne Graulund løser opgaver på opfordring og serverer musik på første klasse.

Med sit talent som både sanger og dygtig pianist går det hele hånd i hånd uanset om det musik til vielsen, som en gave til brudeparret eller ved receptionen.

DER ER STYR PÅ TINGENE

Når I booker et band eller artist gennem Book Bryllupsband, kan I forvente, at der er styr på tingene. Uanset hvilken artist I vælger, har bandet altid direkte kontakt med jer inden jeres bryllup. De sørger at der styr på tidspunkter, pladsforhold, adgang til strøm osv. I kan med andre ord læne jer tilbage og bruge tiden på det vigtigste – nemlig at nyde jeres store dag.

Alle artister på Book Bryllupsband er altid parate til at løse specielle opgaver for jer. Har I en bestemt sang, I ønsker spillet, eller skal der afspilles et bestemt nummer, så fortæl det til os eller den artist I har valgt, så løser vi det.

Praktisk info

Antal medlemmer: 1 person

Område: hele DK

Varighed: 1-2 sange

Priser: fra 3500.- afhængig af hvor i landet det er.

Repertoire

Se et lille udpluk af Sanne Graulunds repertoire

Du er
Hjem
Have I told you lately that I love you
Uden forsvar
When I fall in love

Video

Follow by Email
Facebook
Instagram

Bliv ringet op

Få en opringning og få en snak om jeres ønsker og ideér.