fbpx

ALTID et godt valg

Retro DJ

Retro DJ Book Bryllupsband

Er I ude efter en erfaren og dygtig DJ, så er Retro DJ det helt rigtige valg. Bag navnet gemmer sig DJ Lars Strøm Valsted. Han har gennem de sidste 35 år spillet op til dans for folk i alle aldre.

Musik fra alle tider

Retro DJ spiller musik fra 70´er disco og 80´er pop til det nyste på hitlisterne. Hans speciale er voksenfester og derfor passer det også perfekt til sølvbrudeparret.

Som udgangspunkt spiller Retro DJ mellem 4 og 8 timer med mulighed for forlængelse. I kan også booke ham til at vil spille dinner. Det giver en fantastisk mulighed for at fornemme gæsternes musikønsker, når dansegulvet åbner.

Flot setup

DJ Retro sørger altid for, at højtalere og DJ-pult tager sig pænt ud i lokalet. Der er tænkt over hvordan lyset klæder rummet pænest og højtalerstativerne er altid pænt pakket ind i flot stof.

I løbet af foråret 2020 kommer der også mulighed for at booke ham med en hvid “vinylpult” (pladespillere) – Noget der er helt oppe i tiden.

Der er styr på tingene

Når I booker et band gennem Book Bryllupsband, kan I forvente, at der er styr på tingene. Uanset hvilket band eller DJ I vælger, har bandet altid direkte kontakt med jer inden jeres bryllup. De sørger at der styr på tidspunkter, pladsforhold, adgang til strøm osv. I kan med andre ord læne jer tilbage og bruge tiden på det vigtigste nemlig at nyde jeres store dag.

Alle artist på Book Bryllupsband er altid parat til at løse specielle opgaver for jer. Har I en bestemt sang, I ønsker spillet eller skal der afspilles et bestemt nummer, så fortæl det til os eller den artist I har valgt, så løser vi det.

Praktisk info

Område: spiller i en radius af ca. 100 km fra Aarhus

Priser: fra  5.000 for 4 timer og7.000 for 8 timer.

Priserne inkluderer alt, bortset fra ekstratimer og transport ved afstande over ca 75 km. Der skal være adgang til vand/sodavand/kaffe samt mad ved arrangementer på otte timer

Video

Follow by Email
Facebook
Instagram

Bliv ringet op

Få en opringning og få en snak om jeres ønsker og ideér.