fbpx

ALTID et godt valg

Party On!

Party On! er blandt de bedste partybands, når du skal finde livemusik til din fest.

Med sangerinden Maria i front, et bredt repertoire og et energisk liveshow, formår Party On! at skabe en fest, som giver dig lyst til at indtage dansegulvet.

Party On! er fem dedikerede musikere fra det danske musikermiljø, som alle har rødder i musikkens verden. 

Hits fra før og nu

Musikken i vores repertoire er en bred vifte af alle de store hits både fra før og nu. Artister som Bruno Mars, Whitney Houston, Alphabeat, Michael Jackson og Danseorkestret er en fast bestanddel af vores bagkatalog – som hele tiden bliver større.

Vi har som musikere gennem de sidste mange år været med til at levere musik til en lang række arrangementer, herunder firmafester hos Novo Nordisk, Danske Bank, Niras, Schneider Electric, Øens Murerfirma, TDC, Tårnby kommune samt et hav af bryllupper og fødselsdage.

Repertoiret er sat sammen af hits, som vi selv danser til, når vi fester. Vi følger med i, hvad der rør sig og vores repertoire og bagkatalog vokser derfor hele tiden.

Har du et specielt ønske til en sang som du ønsker, vi skal spille til din fest? Det løser vi også.

Vores stærke individuelle musikalske kompetencer er basis for et velsammenspillet band, der fremstår særdeles professionelt. Resultatet viser sig når vi står på en scene og leverer vores brede repertoire. vi har det godt sammen både på og bag scenen. Det både ses og mærkes.

Ud over musikken lægger vi vægt på at skabe en lækker ramme for en god aften på dansegulvet. Når det omkringværende lys slukkes sætter vi fokus på dansegulvet med et flot lys set-up og effekter.

Party On! er et sprudlende dansk partyband, der er 100% dedikeret til at få folk på dansegulvet.

DER ER STYR PÅ TINGENE

Når I booker et band gennem Book Bryllupsband, kan I forvente, at der er styr på tingene. Uanset hvilket band eller DJ I vælger, har bandet altid direkte kontakt med jer inden jeres bryllup. De sørger at der styr på tidspunkter, pladsforhold, adgang til strøm osv. I kan med andre ord læne jer tilbage og bruge tiden på det vigtigste nemlig at nyde jeres store dag.

Alle artist på Book Bryllupsband er altid parat til at løse specielle opgaver for jer. Har I en bestemt sang, I ønsker spillet eller skal der afspilles et bestemt nummer, så fortæl det til os eller den artist I har valgt, så løser vi det.

Praktisk info

Antal medlemmer: 5

Område: København og  Sjælland.

Varighed:  2x65 min, alternativt 3x45 min

Pris: fra 14.500 kr

Udstyr: Party On! har eget lys- og lydudstyr som passer til op til 300 gæster 

 

Repertoire

Video

Follow by Email
Facebook
Instagram

Bliv ringet op

Få en opringning og få en snak om jeres ønsker og ideér.