fbpx

ALTID et godt valg

Oscar Gilbert

Oscar Gilbert Book bryllupsband

Oscar Gilbert er en helt fantastisk pianist. Han er et rigtigt oplagt valg, når I skal vælge en pianist til jeres bryllupsmiddag, vielse eller reception.

Når I booker Oscar Gilbert, er I altid sikre på den bedst mulige dialog forud for jeres store dag. Oscar løser gerne specielle opgaver og I kan altid komme til ham med jeres ønsker og ideér.

behageligt klaverspil under jeres bryllupsmiddag

Oscar Gilbert skriver bla. dette om sig selv:

Som pianist til bryllup er min vigtigste opgave at skabe en god stemning, der muntert og diskret underbygger festen og gør brylluppet til en hyggelig og mindeværdig aften for dine gæster. 

Jeg spiller glade melodier som I kender, altid nøje udvalgt efter festens stemning og gæster. 

Gæsternes og din oplevelse af festen er det vigtigste – I skal have en hyggelig aften sammen!

Derfor spiller jeg altid musik, som er dæmpet, diskret og rart at høre på, så man kan slappe af og føre en god samtale med de andre gæster.

Optrædener som musiker

I mit liv som musiker har jeg optrådt med en masse dygtige kunstnere, særligt inden for improviseret musik: Claus HøxbroePer Vers og Den Lalleglade Brigade.

Jeg har også optrådt som festmusiker i utallige sammenhænge – f.eks. som dinnerpianist til bryllupper, fødselsdage og konfirmationer. Jeg har været ude med jazztrio og spillet jazzet dansemusik eller hyggelig receptionsmusik. Jeg spiller jævnligt med festbandet Groove Control, som sætter gang i danseskoene til fester overalt i landet.  

“En af de største glæder i mit liv er, at jeg kan spille den musik jeg hører inde i mit hoved. Klaveret er blevet en forlængelse af mine fingre.”

Praktisk info

Repertoire

Video

Follow by Email
Facebook
Instagram

Bliv ringet op

Få en opringning og få en snak om jeres ønsker og ideér.