fbpx

ALTID et godt valg

Nicolaj Strand

Nicolaj Strand Book Bryllupsband

Med mange års erfaring som professionel DJ og Producer, er Nicolaj Strand i stand til at skabe den bedste stemning hver gang han stiller sig bag pulten. Han er fantastisk til aflæse publikums ønsker og han ved, hvad der virker på dansegulvet.

Vinder af DJ Battles

Som tidligere vinder af flere DJ Battles, og vinder af Danish DeeJay Battle ØST, kan man altid stole på et højt niveau – både teknisk og musikalsk. Nicolaj gør en dyd ud af, at ramme publikum med lige det musik, der får dem ud på dansegulvet.

Eget materiale

Nicolaj Strand har i øjeblikket en del musikprojekter igang. Det varer ikke længe før det næste nummer udkommer fra ham.

Gæsterne skal danse

Når I booker en DJ, er hensigten selvfølgelig at få folk på dansegulvet. Derfor er valget af DJ´en meget vigtig, hvis det skal være en vellykket fest på dansegulvet. Det er meget afgørende at DJ´en har et godt og bredt kendskab til forskellige genre og til de forskellige musikepoker. Har DJ´en styr på repertoiret fra de forskellige årtier, er festen allerede godt på vej.

Kontakt til gæsterne

En anden og vigtig vinkel er DJ´ens kontakt med gæsterne. Vi har nok alle oplevet en DJ, som kun spiller musik, men ellers står tavs bag sin pult – det kan hurtigt føles dødt. Det er også en stor del af oplevelsen at DJ´en er i kontakt med jeres gæster og han/hun kan aflæse hvad der er brug for dansegulvet – Det er ofte det, man husker fra festen efterfølgende.

Praktisk info

Område: Fra Sjælland, men spiller i hele DK 

Varighed: Aftales individuelt 

Priser: fra 5500.- 

Repertoire

Alt hvad der passer til jeres fest

Video

Follow by Email
Facebook
Instagram

Bliv ringet op

Få en opringning og få en snak om jeres ønsker og ideér.