fbpx

Find din musik HER

Nicki Jack

Nicki Jack Book Bryllupsband

Nicki Jack er fra Horsens, Østjylland. Han spiller et bredt repertoire af rock og pophits fra de sidste fem årtier. Showet afvikles med backingtracks. Det betyder, at man har lyden af et helt orkester, selvom det kun er Nicki Jack, der er på scenen. Han er en meget brugt guitarist og seneste har spillet i Skagens Bryghus for fulde huse

Guitarist med udtryk

Nicki Jack er det oplagte valg, hvis I vil have en guitarist, som kommer hele vejen rundt i et bredt repertoire af danske og udenlandske sange. NJ tilpasser sig altid rammen for festen og sørger for at læse gæsterne og stemningen.

To udgaver

Nicki Jack kan bookes i både en Akustiske og Elektrisk udgave. Ønsker I et mere afdæmpet udtryk, kan den akustiske udgave være god og er man til et lidt mere poppet og rocket udtryk, er det elektriske udgave være et godt valg. Se video af begge udgaver til højre på siden.

Sikker succes

Når I booker Nicki Jack er sikre på, at jeres store dag bliver en succes. NJ sørger for at skabe den helt rette stemning mens I nyder jeres bryllupsmiddag.

Der er styr på tingene

Når I booker et band gennem Book Bryllupsband, kan I forvente, at der er styr på tingene. Uanset hvilket band eller DJ I vælger, har bandet altid direkte kontakt med jer inden jeres bryllup. De sørger at der styr på tidspunkter, pladsforhold, adgang til strøm osv. I kan med andre ord læne jer tilbage og bruge tiden på det vigtigste nemlig at nyde jeres store dag.

Alle artist på Book Bryllupsband er altid parat til at løse specielle opgaver for jer. Har I en bestemt sang, I ønsker spillet eller skal der afspilles et bestemt nummer, så fortæl det til os eller den artist I har valgt, så løser vi det.

Praktisk info

Antal medlemmer: Solist

Områder: Østjylland, VestJylland, Sønderjylland, Nordjylland, Fyn, Sjælland

Spillelængde: Aftales ved booking

Priser: fra 3500.-. Arrangementer på Sjælland koster +1500.-

Udstyr: Udstyr der passer til lejligheden

Repertoire

Video

Follow by Email
Facebook
Instagram

Bliv ringet op

Få en opringning og få en snak om jeres ønsker og ideér.