fbpx

ALTID et godt valg

Moment’s Notice

Moment´s Notice Book Bryllupsband

Moment’s Notice består af Johann Gustav og Jonas Due. De er begge konservatorieuddannede musikere og er velkendte ansigter i det københavnske musikmiljø, hvor de begge har deres daglige gang.

Sammen har de spillet sig frem til en legende indgangsvinkel til det ellers skrøbelige duospil – lige fra de helt svage og subtile ballader til de mere energiske up-tempo melodier.

skønne fortolkninger

Med stor respekt for jazzmusikkens dyder fortolker Moment’s Notice en lang række velkendte melodier fra den amerikanske sangbog. Sange som under tiden er blevet sunget/spillet af jazzpionerer som Frank Sinatra, Armstrong Louis, Nat King Cole, Nina Simone, Miles Davis og mange flere…

Den gode stemning

De er således en mangefacetteret duo med sans for at ramme stemningen til enhver lejlighed – hvad enten det er baggrundsmusik, koncert eller underholdningsindslag, får de det til at passe ind. Moment’s Notice spiller desuden sammen i større bandsammenhænge. Er behovet mere i retningen af et større orkester, kan det også sagtens arrangeres.

Jonas I. Due er udøvende musiker på den danske og internationale jazzscene som trompetist. Gennem de seneste år har han arbejdet som bandleader og sideman i en lang rækkekonstellationer hvormed han også har turneret i det meste af Europa, USA og Japan.

Johann Gustav er uddannet rytmisk pianist fra Det Syddanske Musikkonservatorium. Han er en bredt favnende musiker som beskæftiger sig med mange genrer. Derfor ses han ofte både i ind- og udland som bandleder eller sideman i forskellige musikalske sammenhænge – deriblandt med hans aktuelle soloprojekt “Wood Factory”. Johann Gustav har en personlig spillestil, der trækker sine rødder i den hårdt swingende jazz, men er også tydeligt farvet af melankolien fra sit nordiske bagland.

Der er styr på tingene

Når I booker et band gennem Book Bryllupsband, kan I forvente, at der er styr på tingene. Uanset hvilket band eller DJ I vælger, har bandet altid direkte kontakt med jer inden jeres bryllup. De sørger at der styr på tidspunkter, pladsforhold, adgang til strøm osv. I kan med andre ord læne jer tilbage og bruge tiden på det vigtigste nemlig at nyde jeres store dag.

Alle artist på Book Bryllupsband er altid parat til at løse specielle opgaver for jer. Har I en bestemt sang, I ønsker spillet eller skal der afspilles et bestemt nummer, så fortæl det til os eller den artist I har valgt, så løser vi det.

Praktisk info

Repertoire

Video

Follow by Email
Facebook
Instagram

Bliv ringet op

Få en opringning og få en snak om jeres ønsker og ideér.