fbpx

ALTID et godt valg

Mikkel Andersen

Mikkel Andersen Book Bryllupsband

Leder I efter en unik oplevelse til jeres bryllup, så er Mikkel Andersen et rigtig godt bud på det.

Den poetiske guitar

Musik er følelsernes sprog. Og glædens. De fleste kan komme i tanke om en bestemt sang, der vækker glæde.  Et specielt stykke musik kan skabe nogle specielle og fantastiske minder. Det kan føles som ren poesi, der taler direkte til vores hjerte.

Guitarist Mikkel Andersen har over 20 års erfaring med koncerter i ind- og udland og spiller musik i alle genrer og efter jeres ønsker.

Tæt på publikum

Musikken, som jeg spiller, trækker med sin poesi og intimitet publikum helt tæt på. Får dem til at spidse ører og giver alle en uforglemmelig og nærværende oplevelse. 

Vi finder sammen det eller de stykker jeg skal spille eller jeg efterkommer jeres ønsker til ceremonien. 

DER ER STYR PÅ TINGENE

Når I booker en artist gennem Book Bryllupsband, kan I forvente, at der er styr på tingene. Uanset hvilket band eller DJ I vælger, har bandet altid direkte kontakt med jer inden jeres bryllup. De sørger at der styr på tidspunkter, pladsforhold, adgang til strøm osv. I kan med andre ord læne jer tilbage og bruge tiden på det vigtigste nemlig at nyde jeres store dag.

Alle artister på Book Bryllupsband er altid parat til at løse specielle opgaver for jer. Har I en bestemt sang, I ønsker spillet eller skal der afspilles et bestemt nummer, så fortæl det til os eller den artist I har valgt, så løser vi det.

Praktisk info

Antal medlemmer: 1

Område: Hele Danmark

Varighed: 20-30 min

Priser: fra 4500.- øst for Storebælt
fra 5500.-  vest for Storebælt

 

 

Repertoire

Video

Follow by Email
Facebook
Instagram

Bliv ringet op

Få en opringning og få en snak om jeres ønsker og ideér.