fbpx

ALTID et godt valg

Martin Lau

Martin Lau Book Bryllupsband

Martin Lau er uddannet guitarist fra Syddansk Musikkonservatorium. Han er bredt funderet og har en bred erfaring med musik til bryllup. Martin har base i Aarhus, men har kører gerne rundt i hele landet.

Hyggelig stemning

Martin er fantastisk til at skabe en behagelig og intim stemning, når I går til bords til jeres bryllupsmiddag. Hans repertoire er alsidigt og der musik for alle aldersklasser.

Martins repertoire består af kendte sange fra både Danmark og udlandet. Der er lige dele langsomme som hurtige numre. Martin spiller et meget bredt repertoire for bedst muligt at kunne tilpasse sig til arrangementet. Alt musikken bliver fremført udelukkende på guitar, hvilket gør lydniveauet meget fleksibelt. Det sikre, at der er mulighed for gode samtaler.

Også med Sangerinde

Takket være et godt netværk igennem konservatoriet, vil det også kunne lade sig gøre, at lave løsninger, hvor Martin Lau kommer tager en sangerinde med til at lave et indslag til festen hvis det ønskes. Det kan være en rigtig god idé at vælge en duo løsning, da det giver en helt speciel stemning, når musikken for lækker stemme på toppen. I får også en professionel sangerinde, der kan hjælpe med at synge for på de sange, som kommer til jeres store dag.

Komplet løsning

Han spiller også med i forskellige bands, så det vil også være muligt at lave løsninger med musik under maden og et band til dans senere på aftenen. Det er derfor mulig at lave en komplet løsning for hele dagen. kontakt Book Bryllupsband for mere info

Så hvis I står og mangler musik til jeres fest, så send endelig en besked og få et uforpligtende tilbud

Fotos: Peter Langwithz Smith

Praktisk info

Antal medlemmer: Solist evt. sangerinde

Område: Hele DK

Spillelængde:  Aftales

Priser: fra kr. 4000.-

Repertoire

Her er et udsnit af numre, som ofte er med

There will never be another you Det var en lørdag aften Someday my prince will come On the sunny side of the street Summertime
Musens Sang
There is no greater love Stand be me
Hey Good Looking
Ain't She Sweet
Sunny
St. Thomas
Du kom med alt det der var dig

 

Video

Follow by Email
Facebook
Instagram

Bliv ringet op

Få en opringning og få en snak om jeres ønsker og ideér.