fbpx

ALTID et godt valg

Martin Bille

Martin Bille Book Bryllupsband

Udtryksfuld oplevelse

Martin Bille er en udtryksfuld solomusiker og sangskriver med et bredt repertoire og fokus på den nærværende optræden ved lejligheder som skal gøres ekstra mindeværdige. Hvis du ønsker et indslag med en udtryksfuld solomusiker som kan skabe en stærk og intim oplevelse for dine gæster, så er du kommet til den rette.

Martin Bille spiller til alle livets store fester. Han leverer og fortolker musik af danske og udenlandske kunstnere akkompagneret på guitar og klaver, og han tager altid udgangspunkt i lige nøjagtig jeres sangvalg. 

Stor liveerfaring

Martin har stor og bred live-erfaring som sanger i alt fra vokalensembler og blæserorkestre til rockbands, og han har blandt andet sunget med Lukas Graham, Mads Langer, Tv2, Rasmus Walter, Tina Dickow, Annika Aakjær, Jimmy Jørgensen, Jakob Dinesen i forbindelse med store festivalskoncerter på Smukfest og Northside og TV-produktioner i DR-regi.

Elsker solooptræden

Martin holder fortsat allermest af den helt simple solo-optræden, hvor han kan få lov til at smelte sammen med sit instrument. Særligt kirkerummet, som han kender særdeles godt i forbindelse med sit job som kirkekorsanger og sine solojobs ved vielser og bisættelser, kan danne rammen om et rørende øjeblik og nærmest få tiden til at stå stille.  
Martin Bille er næsten færdiguddannet i musikvidenskab fra Aarhus Universitet. Han skriver mine egne sange på hhv. guitar, klaver og loopstation og synger i det internationalt anerkendte og prisvindende kor Vocal Line, der august 2019 vandt som Danmarks repræsentant ved Eurovision Choir. 

Anmeldelser

“Jeg kan kun give Martin min varmeste anbefaling. Jeg bestilte ham til at synge til en bisættelse og det var en meget smuk oplevelse. Martin var rar og imødekommende lige fra jeg kontaktede ham, og til selve bisættelsen optrådte han yderst professionelt. Han synger fantastisk og skabte en så fin afslutning for os. Der var ikke en finger at sætte på hans arbejde.”- Anna, Aarhus

“Martin med hans guitar og sang, var en overraskelse til min mand i kirken. Og kan ikke sige andet end, hvis man ikke allerede græd til vielsen, så gjorde man det, da Martin satte igang. En fantastisk og helt uforglemmelig oplevelse og fantastisk service og samarbejde fra start til slut.
Intet mindre end helt perfekt”
Tanja Andersen, Vejle 

“Når man er kæmpe Liverpool fan, er der kun en ganske specielt sang som man drømmer om at høre på den store dag. Dette er selvfølgelig ‘You will never walk alone’, som Martin sang i kirken på vores bryllupsdag. Et øjeblik, som var helt specielt og som Martin tolkede på bedste vis og frembragte den helt rigtige stadion følelse, hvor alle gæsterne sang med og smilene var store. Jeg kan derfor kun give mine varmeste anbefalinger til de af jer, som måtte overveje om I skal vælge Martin. Han leverede en fantastisk udgave af sangen og i dagene op til ringede han og tjekkede op på tingene og gjorde, at vi som brudepar kunne slappe helt af og bare nyde øjeblikket”. Pia Heinsvig, Aarhus

Martin Bille solosanger til Vielse Book Bryllupsband

DER ER STYR PÅ TINGENE

Når I booker et band gennem Book Bryllupsband, kan I forvente, at der er styr på tingene. Uanset hvilken artist I vælger, har bandet altid direkte kontakt med jer inden jeres bryllup. De sørger at der styr på tidspunkter, pladsforhold, adgang til strøm osv. I kan med andre ord læne jer tilbage og bruge tiden på det vigtigste nemlig at nyde jeres store dag.

Alle artister på Book Bryllupsband er altid parate til at løse specielle opgaver for jer. Har I en bestemt sang, I ønsker spillet eller skal der afspilles et bestemt nummer, så fortæl det til os eller den artist I har valgt, så løser vi det.

Follow by Email
Facebook
Instagram

Bliv ringet op

Få en opringning og få en snak om jeres ønsker og ideér.