fbpx

ALTID et godt valg

Maria Bennetzen

Maria Bennetzen


Maria Bennetzen tilbyder musik for enhver smag. Med en god energi og et godt humør, tager hun ud og spiller den musik DU ønsker til enhver lejlighed.

Vil I have en smuk oplevelse i kirken?

Maria Bennetzen er det helt oplagte valg, hvis I ønsker en helt speciel oplevelse i kirken til jeres vielse. Med sin store musikalitet og med musikalsk uddannelse, er I sikre på, at få en helt unik oplevelse.

Maria omtaler sig selv således:

For mig er musik følelser og kommunikation. Jeg startede med at spille musik da jeg var 5 år. Siden da har det været en hobby, men inden for det seneste år er det gået op for mig, at musikken er min rette hylde.

Hvad med baggrundsmusik?

Maria tilbyder både baggrundsmusik og underholdningsmusik. Hun kan levere en rørende sang til et bryllup i kirken, morgensang for dine forældre der har sølvbryllup, baggrunds/middagsmusik som er afdæmpet, eller underholdningsmusik til jeres bryllupsmiddag.

Maria kan også tilbyde sange både på klaver og guitar. Hun spiller primært alene, men hvis I har ønsker om mere end en person til jeres fest, er dette også en mulighed.

Kan indspille sangen for jer

Ønsker du/I at høre en bestemt sang, kan hun også indspille musikken og sangen til jer.

DER ER STYR PÅ TINGENE

Når I booker en artist gennem Book Bryllupsband, kan I forvente, at der er styr på tingene. Uanset hvilken artist I vælger, har bandet altid direkte kontakt med jer inden jeres bryllup. De sørger at der styr på tidspunkter, pladsforhold, adgang til strøm osv. I kan med andre ord læne jer tilbage og bruge tiden på det vigtigste – nemlig at nyde jeres store dag.

Alle artister på Book Bryllupsband er altid parate til at løse specielle opgaver for jer. Har I en bestemt sang, I ønsker spillet eller skal der afspilles et bestemt nummer, så fortæl det til os eller den artist I har valgt, så løser vi det.

Praktisk info

Antal medlemmer: Solist, spiller klaver og guitar. 

Område: Primært Jylland, men tager også til Sjælland

Spillelængde: På forespørgsel

Udstyr:  medbringes

Priser: Fra kr. 1800.- for en sang

Video

Follow by Email
Facebook
Instagram

Bliv ringet op

Få en opringning og få en snak om jeres ønsker og ideér.