fbpx

ALTID et godt valg

Liebman 2/3/4

Liebman 2/3/4 er både duo, trio og kvartet. Gruppens musikere er alle uddannede fra konservatoriet og har alle en meget lang erfaring.

Bredt repertoire

Liebman 2/3/4 spiller danske viser, højskolesange og salmer fra den danske sangskat. Derudover spiller de jazzstandards, evergreens og klassikere. Deres repertoire er derfor utrolig bredt og de passer perfekt til både vielsen, til reception eller som underlægning til middagen

De tilrettelægger altid deres sætliste, så musikken passer til jer. Når I booker Liebman 2/3/4, har I altid en god dialog inden jeres store dag, så I kan aftale jeres ønsker.

Fortæller om musikken

Bandet fortæller små anekdoter om numrene og opfordrer gerne til fællessang og andre små ting, der skaber en god og hyggelig stemning for jeres gæster. Sammen danner de en intim og afslappende ramme og skaber en rar stemning, hvor der er musik for alle. DE har et bredt standardrepertoire, men tager også imod ønsker. 

Spiller også for folk med sygdom

Liebman 2/3/4 har spillet meget i Live Music Now. Her bruges musikken sammen med kræftpatienter. De hører livemusik som smertelindring under kemobehandling.
Bandet brænder for at spille musik, og for at gøre en forskel for deres publikum. I får med andre ord et rigtig godt band til jeres bryllup.

DER ER STYR PÅ TINGENE

Når I booker et band gennem Book Bryllupsband, kan I forvente, at der er styr på tingene. Uanset hvilken artist I vælger, har bandet altid direkte kontakt med jer inden jeres bryllup. De sørger at der styr på tidspunkter, pladsforhold, adgang til strøm osv. I kan med andre ord læne jer tilbage og bruge tiden på det vigtigste nemlig at nyde jeres store dag.

Alle artister på Book Bryllupsband er altid parate til at løse specielle opgaver for jer. Har I en bestemt sang, I ønsker spillet eller skal der afspilles et bestemt nummer, så fortæl det til os eller den artist I har valgt, så løser vi det.

Praktisk info

Antal: medlemmer: 2-4

Område: Sjælland / København

Varighed: fra et nummer til 3 sæt

Priser: fra 3500.- 

 

Repertoire

Video


Follow by Email
Facebook
Instagram

Bliv ringet op

Få en opringning og få en snak om jeres ønsker og ideér.