fbpx

ALTID et godt valg

Lando & Kathrine

Lando & Kathrine Book Bryllupsband

Musikalsk oplevelse ud over det sædvanlige

Vi du være sikker på en musikalsk oplevelse med lækker genkendelig musik under middagen?… og et brag af en fest på dansegulvet efter desserten?
Lando og Kathrine spiller sikre hits fra de sidste 6 årtier. Vi lægger hovedvægten på musik fra 80’erne og frem til i dag. Selv helt nye radiohits er at finde på vores repertoire som vi løbende udvider og vedligeholder. Booker I Lando & Kathrine har I SIKKERHED for at den musikalske del af festen forløber fuldstændigt PROBLEMFRIT og uden anledning til gene, under middagen eller for gæster der ønsker at tale sammen under dansen. Vi har fokus på et flot sceneshow, veltilpasset sangvalg og en musikalsk charme ud over det sædvanlige.

Vi sætter FOKUS PÅ JER som brudepar, derfor er vi meget opmærksomme på alle de dejlige traditioner der høre med til en bryllupsfest og vi sørger for at alt forløber lige præcis sådan, som I ønsker det. Vi sørger for, inden middagen går i gang, i samarbejde med Toastmasteren, køkkenet  og tjenerne at PLANLÆGGE aftnens forløb mht. indslag, mad og evt. sange, så kan I koncentrere jer 100% om at nyde festen og jeres gæsters selskab. 

Vi tilpasser os jeres ønsker til musik hvad enten det er 80ér musik, 90ér musik eller Radiohits –  eller som de fleste vælger, en rigtig god blanding, så der er noget for alle. Brudevalsen er selvfølgelig ikke noget problem.

Fantastisk lyd og lys

Vi bruger bl.a helt fantastiske BOSE højtalere som er velkendt for superb lyd i verdensklasse. Det betyder at du kan nyde en vel ballanceret lyd i HØJ KVALITET som er intet mindre end fantastisk. Vi medbringer også Lysshow som er specielt programmeret med effekter til de enkelte sange under dansen. Vi tror på at lys er en vigtig del af oplevelsen til et veludført danserepertoire.

Som noget helt særligt tilbyder vi tilvalg i form af rolige og stemningsskabende akustiske sange under desserten eller ekstra lyssætning af hele festlokalet.

Lando & Kathrine udmærker sig ved fantastiske 5 stjernede anmeldelser og rigtig mange tilfredse brudepar.

DER ER STYR PÅ TINGENE

Når I booker et band gennem Book Bryllupsband, kan I forvente, at der er styr på tingene. Uanset hvilken artist i vælger, har de altid direkte kontakt med jer inden jeres bryllup. De sørger at der styr på tidspunkter, pladsforhold, adgang til strøm osv. I kan med andre ord læne jer tilbage og bruge tiden på det vigtigste nemlig at nyde jeres store dag.

Alle artister på Book Bryllupsband er altid parat til at løse specielle opgaver for jer. Har I en bestemt sang I ønsker spillet eller skal der afspilles et bestemt nummer, så fortæl det til os eller den artist I har valgt, så løser vi det.

Praktisk info

Antal medlemmer: 2

Områder:  Nordjylland, Vestjylland, midtjylland, Østjylland

Varighed: Helaftensarrangement.
 
Priser fra: 14.000 kr. 

Repertoire

Video


Follow by Email
Facebook
Instagram

Bliv ringet op

Få en opringning og få en snak om jeres ønsker og ideér.