fbpx

ALTID et godt valg

Kong Trio

Kong Trio

Det lidt flotte navn Kong Trio kommer fra grundlæggeren af bandet Stig Kongsberg. De tre mand høj er kendte for at levere et super fedt show uanset festen størrelse eller type. De har spiller rundt i det danske land gennem de sidste 10 år. Med den kæmpe erfaring er I sikre på, at jeres gæster kommer på dansegulvet.

Noget for alle

Kong Trio lægger vægt på, at der er noget for alle jeres gæster. Derfor spænder repertoiret over en masse fede hits fra de sidste 50 år inden for næsten alle genre. Søger I et lille men meget velspillendeband til jeres bryllup, så er Kong Trio en god løsning.

Nemt og praktisk

Med “kun” tre mand på scenen, går opstillingen nemt og hurtigt. Fra de træder ind til de er klar til at spille, går der typisk 30 min og så er festen faktisk i gang.

Kan også spille dinner

I brug for en samlet løsning med musik under middagen eller en DJ, når bandet er færdig, så er Kong Trio et godt valg. Kontakt Book Bryllupsband for mere info.

Kvartet

Ønsker I lidt mere på den musikalske front, kan vi altid bookes som kvartet med en pianist. Det giver lige musikken et ekstra løft.

DER ER STYR PÅ TINGENE

Når I booker et band gennem Book Bryllupsband, kan I forvente, at der er styr på tingene. Uanset hvilken artist I vælger, har bandet altid direkte kontakt med jer inden jeres bryllup. De sørger at der styr på tidspunkter, pladsforhold, adgang til strøm osv. I kan med andre ord læne jer tilbage og bruge tiden på det vigtigste nemlig at nyde jeres store dag.

Alle artister på Book Bryllupsband er altid parate til at løse specielle opgaver for jer. Har I en bestemt sang, I ønsker spillet eller skal der afspilles et bestemt nummer, så fortæl det til os eller den artist I har valgt, så løser vi det.

Praktisk info

Antal medlemmer: 3 (kan bookes som kvartet)

Område: Sjælland, København, Fyn

Varighed: 2x60 min 3x45 + evt. dinner

Priser: fra 9000.-

Anlæg: Kong Trio medbringer eget udstyr

Repertoire

Video

Follow by Email
Facebook
Instagram

Bliv ringet op

Få en opringning og få en snak om jeres ønsker og ideér.