fbpx

Find din musik HER

Junglefever

Junglefever Book Bryllupsband

Junglefever er et band der skaber fest og glade gæster – præcis den uforglemmelige fest man drømmer. Den gode stemning og danseglade gæster er nøglen til en god fest og bandets fokuspunkt. 

Repertoiret er udvalgt med fokus på at få festens gæster ud på dansegulvet og bandet finjusterer altid repertoiret, så det passer til publikum. Der er musik lige fra klassiske hits i 70/80’erne frem til aktuelle hitlistenumre. 

Bandet er en kvartet, der har specialiseret sig i mellemstørrelse fester som fx bryllupper, fødselsdage og firmafester. Man er også i sikre hænder når festen skal planlægges, for bandet gør meget ud af at snakke arrangementet igennem men dig som kunde, så alt klapper på dagen. 

Junglefever opstod omkring Det Jyske Musikkonservatorium og er toptunede, musikuddannede og professionelle musikere. Bandet kan stille i forskellige konstellationer alt efter arrangementets behov – trio, kvartet eller kvintet. Vi leverer altid et professionelt sceneshow med stor vellyd og en energi og spilleglæde der trækker gæsterne på dansegulvet og holder dem hele aftenen. 

Book Junglefever til jeres næste fest og få en uforglemmelig aften, til en pris, hvor alle kan være med!

Der er styr på tingene

Når I booker et band gennem Book Bryllupsband, kan I forvente, at der er styr på tingene. Uanset hvilket band eller DJ I vælger, har bandet altid direkte kontakt med jer inden jeres bryllup. De sørger at der styr på tidspunkter, pladsforhold, adgang til strøm osv. I kan med andre ord læne jer tilbage og bruge tiden på det vigtigste nemlig at nyde jeres store dag.

Praktisk info

Antal medlemmer: Jungle Fever kan booke som trio, kvartet eller kvintet.

Område: Spiller i hele Danmark, men primært Sjælland og Fyn.

Spillelængde: 2x60 eller 3x45 min

Priser: fra 9500

Udstyr: Jungle Fever medbringer eget udstyr op til 150-200 personer.

 

Repertoire

Video

 

Follow by Email
Facebook
Instagram

Bliv ringet op

Få en opringning og få en snak om jeres ønsker og ideér.