fbpx

ALTID et godt valg

Johann Gustav

Johan Gustav Book Bryllupsband

Johann Gustav er en erfaren pianist, der spiller til enhver lejlighed. Efter han afsluttede sin konservatorieuddannelse har han haft musikken som levevej, både som solomusiker, i adskillige bandsammenhænge.

Kapelmester i Wallmanns

Johann er huspianist og musikkaptajn til dinnershow i Cirkusbygningen i København. Dette har givet en stor erfaring, faglig ballast og en god fingerspidsfornemmelse for at matche selskabets stemning og humør med den helt rigtige musik.

Det mærkes både i hans varierede spillestil og repertoire og i hans forståelse for, at det praktiske skal være i orden – så I kun skal tænke på at have jeres livs fest. Johann Gustav er en imødekommende pianist, der har højt humør og professionalisme øverst på listen; en musiker, der vil gøre hvad han kan, for at bidrage med den bedste musik til jeres bryllupsfest. 

Har I derudover brug for et festligt band til dansegulvet, kan Johann Gustav også supplere sit eget spil med nogle dygtige musikere, som kan sætte gang i hofterne hos jeres gæster.

Der er styr på tingene

Når I booker et band gennem Book Bryllupsband, kan I forvente, at der er styr på tingene. Uanset hvilket band eller DJ I vælger, har bandet altid direkte kontakt med jer inden jeres bryllup. De sørger at der styr på tidspunkter, pladsforhold, adgang til strøm osv. I kan med andre ord læne jer tilbage og bruge tiden på det vigtigste nemlig at nyde jeres store dag.

Alle artist på Book Bryllupsband er altid parat til at løse specielle opgaver for jer. Har I en bestemt sang, I ønsker spillet eller skal der afspilles et bestemt nummer, så fortæl det til os eller den artist I har valgt, så løser vi det.

Praktisk info

Antal medlemmer: Solist

Område: Primært Sjælland og København, men kommer over hele landet

Spillelængde: Aftales ved engagement

Udstyr: Johann spiller helst på flygel eller klaver. Han medbringer eget udstyr, såfremt det ikke forefindes.

Priser: fra kr. 4500.-

Repertoire

Video

Follow by Email
Facebook
Instagram

Bliv ringet op

Få en opringning og få en snak om jeres ønsker og ideér.