fbpx

ALTID et godt valg

Johann Gustav Duo

Johann Gustav duo Book Bryllupsband

Johann Gustav duo vil i samarbejde med jer sørge for at finde den helt rigtige duokonstellation til jeres fest. Hvad end der er tale om et smukt sangindslag i kirken eller på rådhuset eller måske instrumental underlægningsmusik til receptionen, middagen eller noget helt tredje.

Stort netværk

På baggrund af et bredt netværk af dygtige musikere vil han sørge for at danne præcis den duo, I har behov for.

Videoerne på denne side er inspiration til, hvordan det blandt andet kan se ud. Så hold jer endelig ikke tilbage med at tage kontakt og få en uforpligtende snak om, hvordan musikken skal være.

Johann Gustav er en erfaren pianist, der spiller til enhver lejlighed. Efter han afsluttede sin konservatorieuddannelse har han haft musikken som levevej, både som solomusiker, i adskillige bandsammenhænge. I Johann Gustav Duo bruger han sit store netværk til at finde den helt rigtige sanger til jeres bryllup.

Han er huspianist og musikkaptajn til dinnershow i Cirkusbygningen i København. Dette har givet en stor erfaring, faglig ballast og en god fingerspidsfornemmelse for at matche selskabets stemning og humør med den helt rigtige musik.

Det mærkes både i hans varierede spillestil og repertoire og i hans forståelse for, at det praktiske skal være i orden – så I kun skal tænke på at have jeres livs fest. Johann Gustav er en imødekommende pianist, der har højt humør og professionalisme øverst på listen; en musiker, der vil gøre hvad han kan, for at bidrage med den bedste musik til jeres bryllupsfest. 

Der er styr på tingene

Når I booker et band gennem Book Bryllupsband, kan I forvente, at der er styr på tingene. Uanset hvilket band eller DJ I vælger, har bandet altid direkte kontakt med jer inden jeres bryllup. De sørger at der styr på tidspunkter, pladsforhold, adgang til strøm osv. I kan med andre ord læne jer tilbage og bruge tiden på det vigtigste nemlig at nyde jeres store dag.

Alle artist på Book Bryllupsband er altid parat til at løse specielle opgaver for jer. Har I en bestemt sang, I ønsker spillet eller skal der afspilles et bestemt nummer, så fortæl det til os eller den artist I har valgt, så løser vi det.

Praktisk info

Repertoire

Video

Follow by Email
Facebook
Instagram

Bliv ringet op

Få en opringning og få en snak om jeres ønsker og ideér.