fbpx

ALTID et godt valg

Jens Jepsen

Jens Jepsen Book Bryllupsband

Er I til blandede pophits pakket ind i flotte versioner? Så er Jens Jepsen den helt rigtige guitarist til jeres bryllupsmiddag.


Jens Jepsen har spillet til bryllupsreceptioner i 15 år og gør en stor dyd ud i at være opmærksom på de gæster der lytter. Repertoiret er stort, og det er vigtigt for Jens at vælge de helt rigtige sange. Han er altid i god kontakt med toastmaster og skaber den helt rigtige lydindpakning til middagen. Jens spiller/synger gerne for til fællessang.

“Den helt rigtige sang, på det helt rigtige tidspunkt – det er kunsten ved god receptionsmusik” – Jens Jepsen.

Bredt repertoire


Repertoire består af sublime akustiske fortolkninger af skønne pop/rock sange fra 50´erne til 10´erne.The Beatles, Stevie Wonder, Kim Larsen, Tv2, Kashmir, Jason Mraz, Robyn, Tim Christensen, John Mayer og mange flere.

DER ER STYR PÅ TINGENE

Når I booker et band gennem Book Bryllupsband, kan I forvente, at der er styr på tingene. Uanset hvilket band eller DJ I vælger, har bandet altid direkte kontakt med jer inden jeres bryllup. De sørger at der styr på tidspunkter, pladsforhold, adgang til strøm osv. I kan med andre ord læne jer tilbage og bruge tiden på det vigtigste nemlig at nyde jeres store dag.

Alle artist på Book Bryllupsband er altid parat til at løse specielle opgaver for jer. Har I en bestemt sang, I ønsker spillet eller skal der afspilles et bestemt nummer, så fortæl det til os eller den artist I har valgt, så løser vi det.

Praktisk info

Antal: medlemmer: 1

Område: København, Sjælland

Varighed: op til fire timer

Priser: fra 4000.-

 

Repertoire

Video

Follow by Email
Facebook
Instagram

Bliv ringet op

Få en opringning og få en snak om jeres ønsker og ideér.