fbpx

ALTID et godt valg

JC DInner

JC Dinner Book Bryllupsband

JC Dinner har mere en 20 års erfaring med dinnermusik til alle typer af fester. Jakob har base i Sønderjylland og spiller derfor primært til arrangementer i Jylland og på Fyn.

At spille til dinner er altid forskelligt fra bryllup til bryllup men der er dog nogle fællestræk. Ved at have et stort og alsidigt repertoire kan JC Dinner altid finde noget, der passer til jeres middag. Han aflæser altid sit publikum og sørger for, at alle hører en sang, de kender.

Altid med sangerinde

JC Dinner har altid en skøn sangeringe med, som leverer de smukke sange under middagen. Med en diskret og venlig stil, er de med til at fuldende den perfekte bryllupsmiddag.

Levende og autentisk

De sætter altid en store ære i at levere en levende og autentisk oplevelse for jeres gæster. Derfor er repertoiret altid bredt hentet fra både den danske og udenlandske sangskat. Det kan ofte være svært ikke at nynne med på de kendte sange.

Der er styr på tingene

Når I booker et band gennem Book Bryllupsband, kan I forvente, at der er styr på tingene. Uanset hvilket band eller DJ I vælger, har bandet altid direkte kontakt med jer inden jeres bryllup. De sørger at der styr på tidspunkter, pladsforhold, adgang til strøm osv. I kan med andre ord læne jer tilbage og bruge tiden på det vigtigste nemlig at nyde jeres store dag.

Alle artist på Book Bryllupsband er altid parat til at løse specielle opgaver for jer. Har I en bestemt sang, I ønsker spillet eller skal der afspilles et bestemt nummer, så fortæl det til os eller den artist I har valgt, så løser vi det.

Praktisk info

Antal medlemmer: to personer (duo)

Område: Jylland / Fyn

Spillelængde:  Typisk fra kl. 18 til ca. 23.

Udstyr: Jakob har alt nødvendigt udstyr

Priser: fra kr 1000.- pr time for to personer

Repertoire

 

Forårsdag

Your Song

Under stjernerne på himlen

Streets Of London

Dengang da jeg var lille

Bruge og bruges

På en bænk i kongens have

Det er i dag et vejr

Tabt mit hjerte

Jeg har en hund med 4 poter

What A wonderful world

I´m saling

The rose

Olsen banden tema

Tears in heaven

 

Video

Follow by Email
Facebook
Instagram

Bliv ringet op

Få en opringning og få en snak om jeres ønsker og ideér.