fbpx

ALTID et godt valg

Human Sound

Human Sound Book Bryllupsband

Human Sound er en kvartet der kommer fra det Nordsjællandske. Bandets fire medlemmer er nogle garvede folk i den danske musikbranche. De har alle turneret i såvel indland som udlandet.

Festen i fokus

Human Sound har altid festen i fokus og de er super gode til at aflæse hvad publikum ønsker. Deres repertoire er meget bredt og du finder alle de kendte danske og udenlandske hits på sætlisten. udover de store hits, sørger Human Sound for at krydre repertoiret med små overraskelser af numre, man måske helt havde glemt.

Bandet gør alt for at levere et professionelt produkt. Derfor er du sikker på en god kontakt med bandet og et professionelt setup af lyd og lys. I får derfor den bedste bryllupsmusik.

Hentet fra flere bands

Bandets musikere har spillet i et utal af sammenhænge og de spiller også med i en masse andre konstallationer. Bandets guitar, Bertil, spiller bl.a. med bossa/jazz bandet Bossa 4 Pleasure, som også er at finde på denne side. Human Sound kan ofte høres på Hornbæk Strand om sommeren, hvor de spiller op i de lyse sommernætter.

DER ER STYR PÅ TINGENE

Når I booker et band gennem Book Bryllupsband, kan I forvente, at der er styr på tingene. Uanset hvilken artist I vælger, har bandet altid direkte kontakt med jer inden jeres bryllup. De sørger at der styr på tidspunkter, pladsforhold, adgang til strøm osv. I kan med andre ord læne jer tilbage og bruge tiden på det vigtigste nemlig at nyde jeres store dag.

Alle artister på Book Bryllupsband er altid parate til at løse specielle opgaver for jer. Har I en bestemt sang, I ønsker spillet eller skal der afspilles et bestemt nummer, så fortæl det til os eller den artist I har valgt, så løser vi det.

Praktisk info

Antal medlemmer: 4

Varighed: 2x60 el. 3x45. De kan også booke til dinnermusik.

Område: Hele Danmark (og Europa)

Priser: fra kr.10000.-

Repertoire

Video

Follow by Email
Facebook
Instagram

Bliv ringet op

Få en opringning og få en snak om jeres ønsker og ideér.