Harske Hubbi

Harske Hubbi

Retro DJ på 1. klasse

Harske Hubbi blev kendt i Polle Fiction filmene og Polle fra Snave for 20 år siden. I dag spiller Hubbi stadig til festivaller, bryllupper og firmafester med sit total i orden musiksmag-smag-smag show. 

Back to the 80´s

I bliver sendt tilbage til midten af firserne på Fyn og får alle de største hits fra dengang, som Hubbi annoncerer på språuet fra Fyns laaan: Ab mæ hænnerne! U på dansgållet! Chok-chok-chok! 

Harske Hubbi er Danmarks eneste stand-up show, som man danser til. 

I skaffer et musikanlæg med 2 Technics 1210 pladespillere, en mixer og et mikrofon på stativ (Jeg har kontakter rundt landet, hvis I skal have hjælp til at leje). 

Så er der lagt i ovni til ballondans og åh-bugi-wugi-wugi. Hubbi kommer udklædt i hurtigkneppersko, pastelfarvet tøj, charmepropel om halsen og sejlerknuden bundet flot. Med sig har han de originale 7 tommer singler fra dengang Pisangabong å Numsejuice gav mening på barkortet. 

Det er leifi! Det æ utidig! Det æ syfyns hærlige humørbombe, som leverer total satisfaction på følgende amråder: Totaaaaal i orden musiksmag-smag-smag.

Total retrokoncept

Er I til et musikalsk fyrværkeri a 1980´ernes store og poppede hits, så skal I Booke Harske Hubbi. I får alle de største hits fra Laban, Modern Talking, Flashdance, osv. Det kan kun blive en helt fantastisk fest. Med to klassiske 1210´ere (pladespillere) vender han den ene vinylsingle efter den anden, det bliver ikke mere oldschool. Et skønt indslag til jeres store dag.

Praktisk info

Repertoire

Alle de fede hits fra firserne

Video