fbpx

ALTID et godt valg

Django Swing Acoustique

Django Book Bryllupsband

Django er et oplagt valg, hvis I vil have hyggestemning til receptionen. Bandets tre dygtige musikere, skaber en helt fantastisk stemning.

Django består af tre/fire dedikerede musikere, som elsker jazzmusik. Bandet er meget inspireret af den fransk/belgiske gipsy jazzguitarist Django Reinhardt. Der ud over spiller de en række numre fra både det danske og amerikanske jazzkatalog.

Spiller mange steder

Django spiller på rigtig mange restauranter rundt om i Danmark. De oplever stor interesse for deres musikalske udtryk og med rette. Det sker ofte, at de bliver booket til andre arrangementer, når du er på job.

Har udgivet CD

Django har udgivet albummet “Swing Acoustique”, som kan findes på Spotify. Her kan I få et godt indtryk af bandets formåen. Find musikken her.

De optræder også som kvartet med violinisten Kurt Mortensen. Der er ofte stor interesse for deres musik både blandt unge og gamle, da den skaber en lethed og ofte er god at danse til.

DER ER STYR PÅ TINGENE

Når I booker et band gennem Book Bryllupsband, kan I forvente, at der er styr på tingene. Uanset hvilken artist I vælger, har bandet altid direkte kontakt med jer inden jeres bryllup. De sørger at der styr på tidspunkter, pladsforhold, adgang til strøm osv. I kan med andre ord læne jer tilbage og bruge tiden på det vigtigste nemlig at nyde jeres store dag.

Alle artister på Book Bryllupsband er altid parate til at løse specielle opgaver for jer. Har I en bestemt sang, I ønsker spillet eller skal der afspilles et bestemt nummer, så fortæl det til os eller den artist I har valgt, så løser vi det.

Praktisk info

Antal medlemmer: 3/4

Område: hele DK

Varighed: 3x45 min el. efter aftale

Pris: fra 6000.-

 

Repertoire

Er på vej

Video

Follow by Email
Facebook
Instagram

Bliv ringet op

Få en opringning og få en snak om jeres ønsker og ideér.