fbpx

ALTID et godt valg

DJ Ron9

DJ Ron9 Book Bryllupsband

Et bryllup er, for mange mennesker, den største og vigtigste begivenhed i livet. Jeres valg af musik har en stor betydning, da det er noget man husker som vigtig del af festen. Derfor er skal der være styr på det hele, inden den store dag. Når I skal giftes, er DJ Ron9 det rigtige valg.

Stor erfaring og alsidighed

I kan trygt overlade musikken til DJ Ron9. Han har en stor erfaring med at spille til bryllupper. Det er helt sikkert jeres gevinst.

Hans alsidige musikstil og blik for, hvad der får jeres gæster ud på dansegulvet, er jeres garanti for en god bryllupsfest.

I et tæt samarbejde, aftaler vi sammen den optimale DJ løsning ud fra jeres ønsker til musik, lys og dresscode for DJ’en.

Hvis I ønsker det, leverer han også smooth afdæmpet lounge/dinner musik, både før og under jeres middag.

Her kommer nogle af de mange gode udtalelser, jeg har fået gennem årene, efter jeg har givet brudeparrene den oplevelse, som de havde set frem til … og lidt til!

Martin & Monicas bryllup

“DJ Ron9 har som DJ hjulpet os med musik til vores bryllup. Det har vi været enormt glade for. Inden den store dag var han rigtig god til at sørge for, at musikken på dagen var i vores ånd. Og han levede fuldt op til alt det aftalte. Musikken var for alle, hvilket resulterede i, at der blev danset til kl. 5 om morgenen. Der var god mulighed for at ønske sange, og han har en rigtig god sans for at sortere i de mange ønsker, så stemningen konstant er i top. Ronni kommer foruden musikken med et kæmpe udvalg af lys og blink, som giver den helt rigtige feststemning.

Vi har efterfølgende benyttet os af Ronni til andre arrangementer. Hvis I søger en pålidelig og dygtig DJ, som kommer til aftalt tid med festlig lys og lyd, kan vi sende de varmeste anbefalinger Ronnis vej.”

Mette og Hans Henriks bryllup

“Endnu engang tusind tusind gange tak for din store hjælp til vores bryllup på Studenterkilden!!! Hvilken fantastisk fest vi havde og hvilken stemning…ikke mindst pga dig og din fantastiske evne til at holde festen kørende! Hvis nogen er i tvivl om, hvorvidt de skal køre musikken selv eller hyre dig til f.eks deres bryllup, så er svaret ganske enkelt: Tag Ronni!!!

Forskellen er enorm – det var alle vores gæster enige om! Derfor måtte vi også forlænge din optræden i løbet af natten, for gæsterne ville ikke forlade dansegulvet eller festen. Så tak igen – og på gensyn!”

Der er styr på tingene

Når I booker et band eller DJ gennem Book Bryllupsband, kan I forvente, at der er styr på tingene. Uanset hvilket band eller DJ I vælger, har bandet altid direkte kontakt med jer inden jeres bryllup. De sørger at der er styr på tidspunkter, pladsforhold, adgang til strøm osv. I kan med andre ord læne jer tilbage og bruge tiden på det vigtigste nemlig at nyde jeres store dag.

Alle artister på Book Bryllupsband er altid parat til at løse specielle opgaver for jer. Har I en bestemt sang, I ønsker spillet eller skal der afspilles et bestemt nummer, så fortæl det til os eller den artist I har valgt, så løser vi det.

Praktisk info

Antal medlemmer: 1

Område: København og Sjælland

Varighed: 4-8 timer

Priser: starter på  5000.- for 4 timer.

Anlæg: DJ Ron9 har altid passende udstyr med til jeres fest.

Ved arrangementer på over 100 gæster, kan der være lejeomkostninger til større udstyr.

VideoFollow by Email
Facebook
Instagram

Bliv ringet op

Få en opringning og få en snak om jeres ønsker og ideér.