fbpx

ALTID et godt valg

DJ Rolf

DJ Rolf Book Bryllupsband

Siden 1989 har DJ Rolf arbejdet som professionel DJ og radiovært. Han har primært spillet på diskoteker og til private fester – dog har han igennem de seneste år spillet til flere events og private fester, herunder Vi Elsker 90’erne i Danmark og Sverige, hvor mere end 110.000 gæster deltog i sommeren 2017.

DJ Rolf har arbejdet sammen med nogle af de mest populære DJ’s i Danmark, og han byder ind med en bred erfaring. Hans musikstil er varieret og omfatter alt fra 70’ere til nu – gerne i et langt mix. Han tilpasser mig publikums ønsker (og nej, han har ingen fine fornemmelser!). Det handler om at få jeres gæster ud på dansegulvet, gerne hele aftenen og det gør han med et stort smil og massere af energi

Har du behov for en DJ til et bryllup eller noget andet? Så kontakt Book Bryllupsband. Han kan sammensætte og bidrage til event lige efter dit ønske. 

Der er styr på tingene

Når I booker et band gennem Book Bryllupsband, kan I forvente, at der er styr på tingene. Uanset hvilket band eller DJ I vælger, har bandet altid direkte kontakt med jer inden jeres bryllup. De sørger at der styr på tidspunkter, pladsforhold, adgang til strøm osv. I kan med andre ord læne jer tilbage og bruge tiden på det vigtigste nemlig at nyde jeres store dag.

Alle artist på Book Bryllupsband er altid parat til at løse specielle opgaver for jer. Har I en bestemt sang, I ønsker spillet eller skal der afspilles et bestemt nummer, så fortæl det til os eller den artist I har valgt, så løser vi det.

Praktisk info

Hvor: København, Sjælland, Fyn

Varighed: aftales

Priser: fra 4500

Follow by Email
Facebook
Instagram

Bliv ringet op

Få en opringning og få en snak om jeres ønsker og ideér.