fbpx

ALTID et godt valg

DJ Nørrelykke

DJ Nørrelykke Book Bryllupsband

DJ Nørrelykke leverer masser af fest og farver god musik. Han er rigtig god til at tilpasse sig så alle bliver glad for de netop har valgt ham til at underholde til festen som DJ .

Mobilt diskotek med temaer

DJ Nørrelykke har specialiseret sig i at være et mobilt voksendiskotek med rutineret DJ og god festmusik. specialerne tæller f.eks 70’er, 80’er og 90’er musik samt Top 40 hits. Det giver jer de bedste muligheder for at få jeres ønsker opfyldt.

Når I vælger DJ Nørrelykke, er der styr på tingene. Han kommer altid i god tid forud for jeres fest og han er altid klar min. 30 min før jeres gæster kommer. DJ Nørrelykke kan selvfølgelig også booke til andre arrangementer. Kontakt også Book Bryllupsband Hvis i skal holde halbal eller fødselsdage og konfirmationer.

Musik til middagen

DJ Nørrelykke spiller også musik under middagen. Repertoiret er nøje tilrettelagt til at være behagelig baggrundsmusik med en god blanding af stille numre i afdæmpet niveau.

Leder du efter den perfekte musik til din fest. Så leverer Nørrelykke alle de fede hits med musikalsk overskud og energi. DJ Nørrelykke er altid i dialog med sine kunder og vil sørge for, at der er styr på alle detaljer forud for dit arrangement . DJ Nørrelykke er helt klart DJ for de voksne.

DER ER STYR PÅ TINGENE

Når I booker et band gennem Book Bryllupsband, kan I forvente, at der er styr på tingene. Uanset hvilken artist I vælger, har bandet altid direkte kontakt med jer inden jeres bryllup. De sørger at der styr på tidspunkter, pladsforhold, adgang til strøm osv. I kan med andre ord læne jer tilbage og bruge tiden på det vigtigste nemlig at nyde jeres store dag.

Alle artister på Book Bryllupsband er altid parate til at løse specielle opgaver for jer. Har I en bestemt sang, I ønsker spillet eller skal der afspilles et bestemt nummer, så fortæl det til os eller den artist I har valgt, så løser vi det.

Praktisk info

Hjemby: Svebølle

Område: Sjælland+øer, Fyn, Sønderjylland og Bornholm 

Varighed: Aftales individuelt. Spiller båder til dans og dinner.

Priser: fra 3000.- 

Udstyr: Medbringer udstyr i passende størrelse til festen.

 

Follow by Email
Facebook
Instagram

Bliv ringet op

Få en opringning og få en snak om jeres ønsker og ideér.