fbpx

Find din musik HER

DJ:N:DRUMS

DJ:N:DRUMS BookBryllupsBand

DJ:N:DRUMS En helt speciel oplevelse

DJ’s, der spiller både lounge-, jazz- og partymusik. Bevæbnet med en DJ pult og et elektronisk trommesæt sætter DJ:N:DRUMS nye standarder for den traditionelle DJ. Det er tydeligt, at de unge og velklædte fyre har mange års erfaring indenfor musikken. Det kræver nemlig en helt eminent timing at kombinere DJ med live-musik. 

DJ:N:D har spillet til en lang række fester på en række af landets største hoteller. Herunder Hilton Copenhagen og Hotel d´Angleterre

Et kæmpe repertoire

Med et enormt repertoire fra 60’erne og frem, er der garanti for, at dansegulvet bliver trampet skævt, når DJ:N:DRUMS sætter gang i festen med hit på hit på hit. Kombinationen af elektroniske trommer og DJ giver både masser af energi til festen, og en fantastisk stemning til jeres arrangement.

Book også med saxofon

Book DJ:N:DRUMS – eller evt. også med saxofon og giv dine gæster en uforglemmelig oplevelse for både øjne og ører.

Der er styr på tingene

Når I booker et band gennem Book Bryllupsband, kan I forvente, at der er styr på tingene. Uanset hvilket band eller DJ I vælger, har bandet altid direkte kontakt med jer inden jeres bryllup. De sørger at der styr på tidspunkter, pladsforhold, adgang til strøm osv. I kan med andre ord læne jer tilbage og bruge tiden på det vigtigste nemlig at nyde jeres store dag.

Alle artist på Book Bryllupsband er altid parat til at løse specielle opgaver for jer. Har I en bestemt sang, I ønsker spillet eller skal der afspilles et bestemt nummer, så fortæl det til os eller den artist I har valgt, så løser vi det.

Praktiske oplysninger

Område: DJ:N:DRUMS spiller i hele Danmark.

Priser: fra 4500.-

Udstyr: DJ:N:DRUMS medbringer eget udstyr. Ved meget store arrangementer lejes udstyr

Referencer

 

Little Big Help

Til LittleBigHelp Velgørenhedsgalla den 31. oktober på Hilton Copenhagen Airport spillede DJ:N:DRUMS og det var helt fantastisk. De stillede gratis op for at støtte vores sag, og det var en utrolig godt samarbejde hele vejen igennem. Jeg vil både give DJ:NDRUMS min varmeste anbefalinger, og min dybeste respekt fordi I ville hjælpe LittleBigHelp på denne vigtig aften. Lisbeth Johansen, Founder LittleBighelp).
 

Udenlandsk bryllup

(We couldn't dream of a better DJ for our wedding! Discrete during the dinner and excellent music during the party... Our guests danced until 5:30 am!
Super nice staff, so helpful and professional! Totally recommending them! 

Bryllupsparty

DJ:N:DRUMS leverede en aften til bryllupsparty med musik i topklasse, suveræn lyd og et fantastisk lysshow. 
Dansegulvet var hele aftenen/nat fyldt med glade gæster, der til sidst måtte "smides' ud så en kæmpe succes! 
Tak for at gøre en minderig dag endnu bedre og de bedste anbefalinger til DJ:N:DRUMS.
 

Mere bryllup

DJ:N:DRUMS spillede til vores bryllup og var med til at sørge for, at vi havde et brag af en fest. Du spiller super god musik, Michael, fornemmer godt hvad publikum synes er fedt, og jeg kan kun give dig mine aller bedste anbefalinger.

 

 

 

 

Video

Follow by Email
Facebook
Instagram

Bliv ringet op

Få en opringning og få en snak om jeres ønsker og ideér.