fbpx

ALTID et godt valg

DJ Kenneth Rothly

DJ Kenneth Rothly spiller op til fest med fokus på kvalitetsmusik, klassikere og kendte sange. Musikstilen er alsidig, meget blandet fra de sidste årtier, og han spiller dermed lidt af hvert både kendte hits og nyt musik så alle får en uforglemmelig oplevelse.

Stor erfaring bryllupper

En dygtig kvalitets DJ rammer musikken til festen, og ved altid hvad det næste nummer skal være. DJ Kenneth Rothly spiller alt det musik som I kender og kan danse til og synge med på under hele festen samt det i havde glemt I hørte engang…

Kom med jeres ønsker

Da det er jeres fest og jeres gæster, får I naturligvis også mulighed for musik ønsker, på forhånd aftaler vi en 10 numre/kunstnere som I ved passer til jeres fest, og så vil jeg med mine mere end 20 års erfaring sikre at kvaliteten er i top.

Prisen afhænger af flere faktorer og aftales ud fra ønsker og behov. Kenneth Rothly sørger for at medbringe et komplet anlæg med god lyd, som ikke tager for meget fokus.

Kenneth Rothly er bosat Aarhus og har kontakt og adgang til mere end 30 steder i Aarhus via sit netværk Har I brug for lokaler til at holde festen, så kontakt Book Bryllupsband, så kan han hjælpe jer med en god aftale til jeres fest, bryllup, fødselsdag eller firmafest.

Det skriver kunderne

Kenneth Rothly har gennem flere år (siden 2010) været fast tilknyttet Café Hack, som vores foretrukne og faste ”Musik leverandør”. Under titlen ”musik-leverandør” findes bl.a. følgende opgaver:

– DJ ved vores private arrangementer, herunder bryllupsfester, fødselsdage, receptioner mv. – DJ ved firmaarrangementer og julefrokoster.

Faste DJ-jobs på udvalgte fredag / lørdage, hvor gæsterne har været et blandet publikum og ofte flere mindre selskaber i samme lokale.

Kenneth har altid, uden undtagelser, leveret et professionelt produkt her hos os. Der er et godt humør blandt alle medarbejdere, musikken og ideerne er altid up2date. Der er en gennemtrængende vilje blandt alle, til at ”få gæsterne på dansegulvet”. –Og det lykkes!!! Ydermere har fleksibiliteten omkring test af udstyr evt. sammen med festarrangørerne, generelt: Opstilling, nedpilning, afhentning, mv. altid fungere fra Kenneths side. Afslutningsvis vil jeg understrege, at jeg til enhver tid vil stå til rådighed for en mundligt udtalelse vedr. samarbejde samt give Kenneth Rothly mine bedste anbefalinger med på vejen.

/Thomas Jensen, Indehaver, Café Hack Aarhus

Vi har mange gange valgt at benytte Kenneths musik kvaliteter i Magasin Du Nord. Kenneth har altid leveret et fantastisk resultat, hvilket også har gjort at vi har benyttet ham i mange år. De bedste anbefalinger herfra Magasin.

/Kim Schibler Østerhaab, Magasin Du Nord Aarhus

Praktisk info

Hjemby: Aarhus

Område: Aarhus og opland ca. 50 km radius.

Varighed: Aftales individuelt

Priser: fra 8500.- inkl. alt udstyr

Udstyr: Har udstyr op til +200 personer.

Follow by Email
Facebook
Instagram

Bliv ringet op

Få en opringning og få en snak om jeres ønsker og ideér.