fbpx

ALTID et godt valg

DJ Brian Fomsgaard

DJ Brian Fomsgaard Book Bryllupsband

DJ Brian Fomsgaard har mere end 25 års erfaring på den danske DJ scene. Han har spillet til et utal af fester – bryllupper, fødselsdage, private fester og firmafester. Han har altid fingeren på pulsen og ved hvordan festen skal opbygges.

tilrettelægger festen

Når du booker Brian Fomsgaard skræddersyr han musikprofilen i samspil med jer, så musikken passer til type af fest/aldersfordeling af gæster. Uanset set om I er til et tema eller en bestemt genre, så får I altid den bedste service af Brian.

Serviceminded DJ

DJ Brian Fomsgaard lægger vægt på at være serviceminded. Kunden er altid i centrum og jeres gæster skal gå hjem med en god oplevelse. Brian råder over både lyd- og lysanlæg og han tilpasser altid udstyret til festen, så pladsen er bedst udnyttet.

Det siger kunderne

Vi havde den vildeste fest fra start til slut..og det var sent. Normalt danser jeg ikke så meget, men det blev der bestemt gjort denne aften.
Brian er god til at læse dansegulvet og musikken er flydende og hænger godt sammen.
De bedste anbefalinger herfra.
/ Cecilie Balling

Brian var medvirkende til at min 40 års fødselsdag, blev lige den fantastisk fest jeg havde drømt om.
Brian har et super evne til at spille lige det musik som får folk ud på dansegulvet.
Flere af vores venner har efterfølgende brugt ham til deres fester med samme succes.
/Gabriella Du Cuncha Lassen

Brian er en super DJ der spillede nyt og gammelt musik, så alle var på dansegulvet hele aften. Han var med til at skabe en fantastisk fest for os, med sin gode musik og sit meget behagelige væsen. Vi vil meget gerne bruge ham igen, samt kan vi med stor fornøjelse anbefale ham til alle. / Elizabeth Allentoft

Super god dj, der spillede fantastisk musik – både nyt og gammelt – hvilket betød, at dansegulvet var fyldt det meste af tiden. Han tog også gerne imod ønsker. Kan kun anbefales / Line Fløe Mogensen

DER ER STYR PÅ TINGENE

Når I booker et band gennem Book Bryllupsband, kan I forvente, at der er styr på tingene. Uanset hvilken artist I vælger, har bandet altid direkte kontakt med jer inden jeres bryllup. De sørger at der styr på tidspunkter, pladsforhold, adgang til strøm osv. I kan med andre ord læne jer tilbage og bruge tiden på det vigtigste nemlig at nyde jeres store dag.

Alle artister på Book Bryllupsband er altid parate til at løse specielle opgaver for jer. Har I en bestemt sang, I ønsker spillet eller skal der afspilles et bestemt nummer, så fortæl det til os eller den artist I har valgt, så løser vi det.

Praktisk info

Hjemby: København

Område: København/Sjælland

Varighed: Aftales individuelt

Priser: fra 4500

 

 

 

Follow by Email
Facebook
Instagram

Bliv ringet op

Få en opringning og få en snak om jeres ønsker og ideér.