fbpx

ALTID et godt valg

Diskotek Nightlife

Diskotek Nightlife

Diskotek Nightlife har eksisteret siden 2009 og spiller nu op til dans ca. 120 gange om året til alle typer arrangementer.

Kvalitet er et nøgleord i for Diskotek Nightlife. De går 100% ind i opgaven og de er altid i dialog med deres kunder. Det er super vigtigt vores kunder får det, de ønsker.

Repertoiret tilpasses altid festen og man kan altid komme med ønsker til et bestemt tema. Diskotek Nightlife spiller også til andre typer fester. Har I brug for en god DJ til fødselsdagen, konfirmationen eller til halbal eller andet event, så kontakt Book Bryllupsband.

Lyd og lys i topklasse

Diskotek Nightlife råder over udstyr til alle typer af arrangementer. De lægger vægt op at have stilrent lys, der passer til rummet samt lydanlæg, som er afstemt til antal gæster og stemningen.

Flere DJ’s

Diskotek Nightlife råder over flere DJ’s, hvilket betyder, at de kan leverer musik til flere arrangementer. Fælles for alle Dj’s er høj kvalitet.

Musik til middagen

Diskotek Nightlife spiller gerne til hele jeres store dag. Under middagen sørger de for afstemt musik, som er afstemt med stedet og jeres gæster.

DER ER STYR PÅ TINGENE

Når I booker et band gennem Book Bryllupsband, kan I forvente, at der er styr på tingene. Uanset hvilken artist I vælger, har bandet altid direkte kontakt med jer inden jeres bryllup. De sørger at der styr på tidspunkter, pladsforhold, adgang til strøm osv. I kan med andre ord læne jer tilbage og bruge tiden på det vigtigste nemlig at nyde jeres store dag.

Alle artister på Book Bryllupsband er altid parate til at løse specielle opgaver for jer. Har I en bestemt sang, I ønsker spillet eller skal der afspilles et bestemt nummer, så fortæl det til os eller den artist I har valgt, så løser vi det.

Praktisk info

Hjemby: Odense

Område: Fyn og Østjylland

Varighed: aftales med kunden

Priser: fra 4000.- 

Udstyr: Medbringer passende lyd/lys udstyr

Follow by Email
Facebook
Instagram

Bliv ringet op

Få en opringning og få en snak om jeres ønsker og ideér.