fbpx

ALTID et godt valg

CPH Duo

CPH Duo Book Bryllupsband

CPH Duo er en klasse for sig. De to klassisk uddannede musikere Karolina Sciuckaite og Olga Andreeva har specialiseret sig i at skabe nogle fantastiske oplevelser. Duo spiller smukke klassiske stykker og opera arier for vokal og harpe.

Reception på første klasse

CPH Duo lægger vægt på at skabe smukke og fantastiske øjeblikke for deres gæster. Duoen passer perfekt til smukke omgivelser både ude og inde. De er et oplagt valg, når I vil have en hel unik reception eller et indslag til jeres bryllupsmiddag.

Her er de

Karolina Sciuckaite


Fra barndommen inspireret af klassisk kunst koncert / opera sanger fortsætter med succes sin musikalske rejse allerede længere end to årtier.
Karolina optrådte ved de store verdensomspændende operaproduktioner, koncerter og solo-recitals i Litauen, Østrig, Tyskland, Frankrig og Danmark.
Musiker beskrives som en talentfuld sanger med enestående mezzosopran-stemme og dyb musikalsk sensibilitet.

CPH Duo Karolina Sciuckaite Book Bryllupsband

Olga Andreeva

Er en professionel solo- og orkesterharpist fra Moskva. Olga har spillet harpe siden 6-årsalderen. Hun har deltaget og vundet mange internationale musikkonkurrencer i Europa.
Olga har en imponerende erfaring og en enestående teknik. Hun var også solist og orkesterkunstner ved Moskvas statsopera og ballet-teater for det unge publikum. Hun har den forbindelse deltaget i mange internationale koncerter og konkurrencer.

CPH Duo Olga Andreeva Book Bryllupsband

DER ER STYR PÅ TINGENE

Når I booker et band gennem Book Bryllupsband, kan I forvente, at der er styr på tingene. Uanset hvilken artist I vælger, har bandet altid direkte kontakt med jer inden jeres bryllup. De sørger at der styr på tidspunkter, pladsforhold, adgang til strøm osv. I kan med andre ord læne jer tilbage og bruge tiden på det vigtigste nemlig at nyde jeres store dag.

Alle artister på Book Bryllupsband er altid parate til at løse specielle opgaver for jer. Har I en bestemt sang, I ønsker spillet eller skal der afspilles et bestemt nummer, så fortæl det til os eller den artist I har valgt, så løser vi det.

Praktisk info

Hjemby: København 

Område: København og Sjælland

Varighed: Aftales individuelt

Priser: 

Reception: 5750.-

Vielse: 4650.-

Vielse+reception: 7900.-

Optræden på vand: 6750.-

Bestilt musikstykke: fra 2500 - 7500.-

Repertoire

Kommer snart

Video

Kommer snart

Follow by Email
Facebook
Instagram

Bliv ringet op

Få en opringning og få en snak om jeres ønsker og ideér.