fbpx

ALTID et godt valg

Connaisseurs de Jazz

Connaisseurs de Jazz Book Bryllupsband

Connaisseurs de Jazz er navnet på Johann Gustavs jazztrio. En trio for dig, der gerne vil give musikken et ekstra løft til din fest. For dig, der har lyst til, at musikken skal fylde lige lidt mere end en slags subtil baggrundmusik.

At vælge denne trio frem for en solist eller duo lukker nemlig op for en helt ny dimension både musikalsk, dynamisk og i interaktionen med hinanden.

Alt dette skinner tydeligt igennem, når Connaisseurs de Jazz går legende ind i at fortolke såvel velkendte klassikere som nyere aktuelle melodier. Hvad end det er Sinatra, Nat King Cole, Michael Jackson, Stevie Wonder, Elton John eller Benny Andersen.

Johann Gustav er en erfaren pianist, der spiller til enhver lejlighed. Efter han afsluttede sin konservatorieuddannelse har han haft musikken som levevej, både som solomusiker, i adskillige bandsammenhænge og som huspianist og musikkaptajn til dinnershow i Cirkusbygningen i København. Dette har givet en stor erfaring, faglig ballast og en god fingerspidsfornemmelse for at matche selskabets stemning og humør med den helt rigtige musik. Det mærkes både i hans varierede spillestil og repertoire og i hans forståelse for, at det praktiske skal være i orden – så I kun skal tænke på at have jeres livs fest. Johann Gustav er en imødekommende pianist, der har højt humør og professionalisme øverst på listen; en musiker, der vil gøre hvad han kan, for at bidrage med den bedste musik til jeres bryllupsfest. 

Der er styr på tingene

Når I booker et band gennem Book Bryllupsband, kan I forvente, at der er styr på tingene. Uanset hvilket band eller DJ I vælger, har bandet altid direkte kontakt med jer inden jeres bryllup. De sørger at der styr på tidspunkter, pladsforhold, adgang til strøm osv. I kan med andre ord læne jer tilbage og bruge tiden på det vigtigste nemlig at nyde jeres store dag.

Alle artist på Book Bryllupsband er altid parat til at løse specielle opgaver for jer. Har I en bestemt sang, I ønsker spillet eller skal der afspilles et bestemt nummer, så fortæl det til os eller den artist I har valgt, så løser vi det.

Praktisk info

Repertoire

Video


Follow by Email
Facebook
Instagram

Bliv ringet op

Få en opringning og få en snak om jeres ønsker og ideér.